På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Första direktlinjen mellan Umeå och Visby

2013-03-19, kl. 13:09

Malmö Aviation och Gotlandsflyg flyger en gemensam direktlinje mellan Umeå och Visby under perioden 30 juni - 11 augusti.

Raukar och björkar

Linjen, som är den första i sitt slag mellan Umeå och Visby, trafikeras två dagar i veckan med avresedag torsdagar och söndagar.
 
- Förra sommaren startade vi flyg mellan Malmö och Visby, vilket blev en succé. Vi tror därför mycket på idén att snabbt kunna ta sig mellan Västerbotten och Gotland i sommar, säger Henrik Löfberg, marknadschef hos Malmö Aviation.
 
I Umeå kan resenärer till exempel uppleva kultur och natur – inte minst midnattssolen under sommarmånaderna - och i Visby hålls årligen både medeltidsvecka och Almedalsvecka.

- Att Malmö Aviation nu väljer att lansera även en direktlinje mellan Umeå och Visby visar att bolaget satsar på båda regionerna. Det är vi givetvis mycket glada över och vi är övertygade om att satsningen kommer att uppskattas av våra resenärer, säger flygplatschef B-O Lindgren, Umeå Airport och Gunnar Jonasson, flygplatschef, Visby Airport.