Finnair återvänder till Visby Airport med direktlinje till Helsingfors i sommar

2021-05-17, kl. 14:15

Efter ett uppehåll under förra året på grund av pandemin återvänder Finnair till Visby Airport och öppnar upp flyglinjen mellan Visby och Helsingfors under sommarsäsongen. I slutet av juni är det premiär med tre avgångar i veckan tisdagar, torsdagar och söndagar.

Vy över Helingfors hamn

Den nya flyglinjen är inte bara intressant för semesterfirande svenskar som vill resa utomlands utan också för inresande finländska besökare, och är av stor betydelse för den gotländska besöksnäringen. När världen öppnar upp igen finns en längtan efter att resa och mötas och linjerna blir ett välkommet tillskott inte minst för de privatresenärer som reser för att besöka släkt och vänner.

Utbudet av flyglinjer från Gotland har ökat inför sommaren och vintern vilket indikerar en början till återhämtning efter det reducerade antal flyglinjer som varit under pandemin.

Biljetter finns till försäljning här.

Swedavia följer ansvariga myndigheters råd och rekommendationer kring covid-19. Utöver det följer vi ett internationellt regelverk för flygbranschen. Få mer information om de åtgärder som Swedavia infört för ett tryggt resande.