På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Få reseinspiration i mobilen med The Local’s Guide

2013-11-14, kl. 13:00

Nu lanserar Swedavia The Local’s Guide, en tjänst för mobilen som i realtid samlar in vad som instagrammas från en världsstad och låter dig skapa en egen inspirationsguide utifrån bilderna.

Det vanligaste sättet att få koll inför en cityresa är att fråga vänner eller att scanna av nätet. Vilket har sina fördelar, men man kommer knappast en stad in på livet. Så istället för att ännu en gång få höra om samma svenskrestauranger i New York, eller läsa vad andra turister skriver på betygsajter, får du en riktig inblick i stadens liv. Både från ”locals” som delar med sig av sina vardagsliv eller från besökare som tipsar om sina upplevelser i staden. Sedan laddar du bara ner dina favoriter som en pdf-guide så slipper du roaming-avgifterna utomlands.

- Flygplatsen är en inspirerande plats och för de flesta börjar resan redan här. Med den här guiden kan man på ett enkelt sätt ta del av det allra senaste från den plats man ska resa till så sent som när man sitter i gaten. The Local´s Guide är framtagen som en mobiltjänst så att man enkelt kan skapa en guide och få inspiration inför resan oavsett var man befinner sig, säger Michael Persson Gripkow, marknadsdirektör på Swedavia.

The Local's Guide (nytt fönster)