På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Fortsatt direktflyg från Visby till Kreta och Kroatien

2013-10-09, kl. 08:16

Efter sommarens succé erbjuder Apollo fortsatt direktflyg från Visby Airport till Kreta och Kroatien. Efterfrågan på resor från Visby är hög och till nästa sommar sätts drygt 1 000 platser in till de populära sommarresmålen.

Sommarens lyckade satsning på direktflyg till Kroatien gör att Apollo även nästa sommar satsar på flyg till det attraktiva resmålet vid Adriatiska havet. På lördagar från den 23 augusti till och med den 20 september kan gotlänningarna flyga direkt till Split i Kroatien.

– Gotlänningarnas intresse att semestra i Kroatien var i somras rekordstort. Det känns därför jättekul att kunna erbjuda det populära resmålet även nästa sommar. Kroatien erbjuder inte bara sol och bad vid kristallklart vatten utan även mängder av sevärdheter vilket lockar många, säger Kajsa Moström, informationschef Apollo.

Förutom Kroatien kan gotlänningarna även flyga direkt till Kreta sommaren 2014. Genom direktflyget till Chania når resenärerna de populära orterna på västra Kreta. Från den 27 september till den 11 oktober erbjuds en avgång i veckan.

– Vi är mycket glada att Apollo fortsätter att flyga till Kreta och Kroatien från Visby Airport. Efterfrågan att flyga direkt är mycket populärt och extra glada är vi för att Kroatien finns med i programmet för nästa år, säger Gunnar Jonasson, flygplatschef på Visby Airport.