På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Swedavia startar passagerarservice åt SAS resenärer på Visby Airport

2014-11-24, kl. 15:50

Från och med den 20 januari kommer SAS resenärer vid Visby Airport att möta Swedavias personal. Statliga Swedavia kommer i fortsättningen även att sköta incheckning, och boarding vid Visby Airport.

Swedavia kommer i fortsättningen att driva incheckning och boarding för SAS samtliga avgångar på Visby Airport. Uppdraget innebär att Swedavia kommer att nyrekrytera sex personer som blir en del av Swedavias verksamhet. Det innebär att SAS resenärer vid flygplatsen vid bland annat incheckning och boarding i fortsättningen möts av personal i Swedavias uniform.

– Resenärer och flygbolag kommer att få god service och ett välkomnande bemötande. Att vi tar över passagerarservicen för SAS resenärer är ett viktigt steg i vårt arbete för att erbjuda attraktiva och flexibla helhetslösningar på Visby Airport.  För Gotlandsresenärernas del blir det en bra helhetslösning med bekväm och effektiv flygplatsservice som säkerställer en god tillgänglighet till och från ön, säger Gunnar Jonasson, flygplatschef på Visby Airport.

Uppdraget att sköta expeditionstjänsten ligger i linje med Swedavias strategi att möta framtidens behov av resande, möten och affärer på ett långsiktigt hållbart sätt.

– Vi arbetar hela tiden med att utveckla flygplatsen. Vårt Basic Airportkoncept innebär helhetslösningar som leder till ännu mera effektiva och konkurrenskraftiga flygplatser. En flexibel organisation är väldigt viktig när den positiva, ökande resandetrenden fortsätter. Vi ser fram mot att få rekrytera ytterligare sex medarbetare, säger Gunnar Jonasson.