På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Visby Airports resenärer får egen app

2013-05-29, kl. 14:30

Nu kan resenärer som flyger till och från Visby Airport hålla sig uppdaterade genom att ladda ned nya appen Swedavia Swedish Airports. Det är en gemensam app för alla Swedavias flygplatser som gör det lika enkelt att uppdatera sig om hemmaflygplatsen som den flygplats man flyger till. Både vid utresan från Visby Airport och returresan kan resenärerna alltså följa ankomst- och avgångstider i realtid, bokade flyg och se utbudet av restauranger och butiker.

Idag släpper Swedavia en gemensam app för samtliga tio flygplatser, Swedavia Swedish Airports. Nu behöver resenärerna bara ladda ner en app för att sedan enkelt kunna hålla sig uppdaterad om såväl hemmaflygplatsen som den man flyger till.

– Med den nya appen blir det ännu smidigare för resenärerna både att se sin bokning och navigera på Visby Airport. Vi vill även lyfta fram vårt utbud på flygplatsen som parkering, mat och shopping, säger Gunnar Jonasson, flygplatschef på Visby Airport.

I appen finns följande funktioner för Visby Airport:

  • Avgångar och ankomster i realtid.
  • Funktionen ”Mina flyg” som innehåller information om den egna bokningen.
  • Utbud av restauranger som resenärerna kan recensera direkt i appen.
  • Utbud av shopping och resenärsservice.
  • Nyheter och karta över flygplatsen.

Swedavia Swedish Airports laddas ner från App Store för iPhone eller Google Play för Android.

Ladda ner app för iPhone (nytt fönster)
Ladda ner app för Android (nytt fönster)