På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

En ny look för varje destination

  • Spela film
    Nytt resmål, ny look. Allt till 20 % lägre pris än i city – Duty Freedom.
  • Spela film
    Nytt resmål, ny look. Allt till 20 % lägre pris än i city – Duty Freedom.
  • Spela film
    Nytt resmål, ny look. Allt till 20 % lägre pris än i city – Duty Freedom.

En ny look för varje destination? Vår garanti på minst 20 % lägre priser på all parfym och kosmetik gör det möjligt*. Välkommen att botanisera bland färgstarka nyheter och klassiska skönhetsfavoriter.

Du är inte samma person när du kliver på planet som när du stiger av. En ny stad, en ny värld ligger för dina fötter. Ett ljusrosa läppglans kanske behöver sällskap av ett galarött stift, din lätta vardagsfoundation byts mot en tonad solskyddsfaktor på varmare breddgrader. I våra duty free-butiker hittar du allt från hudvård till smink och parfym till 20 % lägre priser än i butikerna i stan*.

Förnya doftgarderoben

Går resan söderut? Parfymer är som klädesplagg – när temperaturen stiger längtar vi efter lättare, luftigare dofter. Citrus, lavendel och lätta tränoter föredras mot kryddor och mysk. Italien är känt för sina ”aquas” och på platser som Dubai känns rosiga noter som ett självklart val.

 

Förändra looken när dag blir kväll

Glans är oumbärligt på dagen och appliceras enkelt utan spegel. Det finns många varianter; knubbiga pennor med läppstiftskonsistens men mildare färg, klassiska flytande läppglans i tub eller i förpackning med pensel.

För en perfekt kvälls- eller storstadslook grundar du läpparna med en primer. Sedan drar du konturen med en läppenna. Vill du ge intryck av fylligare läppar väljer du en nyans ljusare än ditt läppstift och lägger konturen en aning utanför läppkanten. Ett tips är att prova att applicera läppstiftet med pensel. Då får du får ett jämnt resultat och kommer åt amorbågarna utan att kladda utanför.

För ett kyssäkta resultat pudrar du lätt med ett transparent puder. Extra glameffekt? Dutta lite glans mitt på läppen, ovan och under.

 

* Jämförelsen avser ordinarie priser i city.