På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra
Planerat tekniskt underhåll – ankomster och avgångar uppdateras inte

Viktig information från Göteborg Landvetter Airport

Minimera Maximera

Planerat tekniskt underhåll – ankomster och avgångar uppdateras inte

Uppdaterad 2016-08-25 kl. 22:57
Under fredag kväll och natt uppdateras inte ankomster och avgångar på grund av planerat tekniskt underhåll. Vi hänvisar till vår chatt som har öppet under hela natten samt vår kundtjänst, tel. 010-109 10 00 eller 010-109 31 00 om du behöver information om aktuella ankomst- och avgångstider under den här tiden.

Parkering på Göteborg Landvetter Airport

Du har 10 000 platser att välja bland när du parkerar på Göteborg Landvetter Airport. Passa på att boka parkering på Landvetter i förväg så är du garanterad en plats när du kommer hit. 

Boka Parkering
Boka


Just nu är det många som bokar parkering och ibland är det fullbokat. Om parkeringen som du önskar inte finns i bokningsflödet är det tyvärr fullbokat för det datum du söker. Välj då gärna ett annat parkeringsområde.

Boka parkering på Landvetter 

Boka och betala din parkering på Göteborg Landvetter Airport och du är garanterad plats på det område du valt. Tänk på att du måste boka din parkering senast dagen innan planerad infart.

Boka parkering - information och villkor

Har du betalkort hos Nordea? Då måste du aktivera ditt 3D secure. 
Mer information om 3D secure på Nordeas webbplats (nytt fönster)