Normal trafik trots vind Polisen ökar sin övervakande närvaro i samhället på strategiska och publika platser Pass eller nationellt ID-kort krävs vid resor till Frankrike

Viktig information från Luleå Airport

Minimera Maximera

Normal trafik trots vind

Uppdaterad 2015-11-29 kl. 10:26
Trots kraftiga vindar i framförallt södra Sverige förväntas trafiksituationen vid Swedavias flygplatser vara normal under dagen. Vi följer dock utvecklingen.

Polisen ökar sin övervakande närvaro i samhället på strategiska och publika platser

Uppdaterad 2015-11-20 kl. 16:07
För mer information besök polisens hemsida:

Pass eller nationellt ID-kort krävs vid resor till Frankrike

Uppdaterad 2015-11-17 kl. 11:43
Från och med den 16 november behöver alla resenärer till Frankrike styrka sin identitet med pass eller nationellt ID-kort inför avresa. Resenärer uppmanas därför att ta med sig pass och/eller nationellt ID-kort.

Ankomster

Här hittar du aktuella ankomsttider för alla ankommande flyg. Informationen uppdateras var femte minut.

Från:
Dölj landade
Laddar ankomster ...

Vi reserverar oss för eventuella ändringar. Ändrad avgångstid innebär inte automatiskt ändrad incheckningstid. Kontrollera med flygbolaget vad som gäller för resan. Ankomst- och avgångsinformation som publiceras på denna webbplats är en sammanställning av information som Swedavia erhåller från flygbolag och handlingagenter. Swedavia kan därför varken ansvara för informationens korrekthet eller för att informationen är uppdaterad vid varje enskilt tillfälle. Swedavia har således inget ansvar för de följder som kan uppstå med anledning av eventuella felaktigheter i de publicerade uppgifterna.