På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra
Planerat tekniskt underhåll – ankomster och avgångar uppdateras inte

Viktig information från Stockholm Arlanda Airport

Minimera Maximera

Planerat tekniskt underhåll – ankomster och avgångar uppdateras inte

Uppdaterad 2016-08-25 kl. 22:57
Under fredag kväll och natt uppdateras inte ankomster och avgångar på grund av planerat tekniskt underhåll. Vi hänvisar till vår chatt som har öppet under hela natten samt vår kundtjänst, tel. 010-109 10 00 eller 010-109 31 00 om du behöver information om aktuella ankomst- och avgångstider under den här tiden.

Stockholm Arlanda Airport – vid Skandinaviens huvudstad

Det finns flera skäl till varför Stockholm är Skandinaviens naturliga huvudstad. Ett är att staden ligger i hjärtat av Skandinavien, med kommunikationer i världsklass. Ett annat är att Stockholm är den största staden i Skandinaviens största land.

I Stockholm hittar du också flest multinationella företag, den största aktiebörsen och miljontals besökare varje år. Hit kommer turisterna för maten, designen och musiken. Stockholm har även ett unikt utbud av gallerier och museer. Varje år står staden i centrum för världens blickar när Nobelpriset delas ut.

Arlanda – Stockholms internationella flygplats

Arlanda är Sveriges största flygplats och ett viktigt nav för Stockholmsregionen och Skandinavien. Detta bland annat tack vare flyget som åker till 164 destinationer över hela världen, dessutom finns goda marktransporter till och från övriga delar av Stockholmsregionen.

Flygplatsens roll i regionen

Stockholm Arlanda Airport spelar också en betydande roll för välfärden, inte bara i Sverige som helhet utan även i Stockholmsregionen. Flygplatsen skapar nya arbetstillfällen, är viktig för turismen, näringslivet samt för kultur- och kunskapsutbyten.