På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra
Reser du från Arlanda 24-25 augusti? Var ute i god tid!

Viktig information från Stockholm Arlanda Airport

Minimera Maximera

Reser du från Arlanda 24-25 augusti? Var ute i god tid!

Uppdaterad 2016-08-23 kl. 18:45
Den amerikanske vicepresidentens besök i Stockholm kan komma att påverka övrigt resande på flygplatsen. Det finns inga officiella exakta tider men det handlar troligen om sen eftermiddag/kväll den 24 augusti och eftermiddagen den 25 augusti. Påverkan på övrig flygtrafik bedöms bli mycket liten. Däremot kan det bli tillfälliga stopp i vägtrafiken, på flygplatsinfarten och på E4:an mellan flygplatsen och Stockholm, i anslutning till vicepresidentens ankomst och avresa. Detta gör att det är viktigt att du som resenär planerar din resa och är ute i lite extra god tid de här dagarna. När vägtrafiken stoppas tillfälligt påverkas även busstrafiken inom flygplatsen; mellan långtidsparkeringar, hyrbilscenter, hotell och terminaler.

Vigsel på Stockholm Arlanda Airport

 • Spela film
  Åk på bröllopsresa direkt efter vigseln.

   

 • Spela film
  Starta bröllopsresan med VIP Service.

    

 • Spela film
  En oförglömlig dag för er och era gäster.

            

Gift er på Arlanda – Airport VIP Service hjälper gärna till och gör det till en oförglömlig upplevelse.

När ni gifter er på Arlanda med Airport VIP Service får ni en speciell upplevelse utöver det vanliga och ett minne för livet

Vigseln sker i ett av våra VIP-rum, specialdesignat av Jonas Bohlin, eller i Arlandas flygtrafikledningstorn. Efter vigseln får ni VIP-service – exakt vad som ingår varierar beroende på vilket bröllopspaket ni väljer.

Ni kan också gifta er i Arlanda kapell. Detta sker i Svenska kyrkans regi, utan VIP-service. För information och bokning, se kapellets hemsida (nytt fönster) eller kontakta flygplatsprästen, telefon 08-797 67 44.