Polisen ökar sin övervakande närvaro i samhället på strategiska och publika platser Pass eller nationellt ID-kort krävs vid resor till Frankrike

Viktig information från Stockholm Arlanda Airport

Minimera Maximera

Polisen ökar sin övervakande närvaro i samhället på strategiska och publika platser

Uppdaterad 2015-11-20 kl. 16:07
För mer information besök polisens hemsida:

Pass eller nationellt ID-kort krävs vid resor till Frankrike

Uppdaterad 2015-11-17 kl. 11:41
Från och med den 16 november behöver alla resenärer till Frankrike styrka sin identitet med pass eller nationellt ID-kort inför avresa. Resenärer uppmanas därför att ta med sig pass och/eller nationellt ID-kort.

Parkering på Arlanda – alltid närmast ditt flyg

På Stockholm Arlanda Airport parkerar du på flygplatsområdet – så nära ditt flygs avgång du kan komma. Passa också på att boka parkering i förväg så är du garanterad en plats.

Oberoende av vilken terminal du reser ifrån är du alltid närmast ditt flyg när du parkerar på Arlanda.

Boka parkering på Arlanda och var garanterad en parkeringsplats

Boka och betala din parkering på Stockholm Arlanda Airport och du är garanterad plats på det område du valt. Tänk på att du måste boka din parkering senast dagen innan planerad infart.

Parkeringar på Stockholm Arlanda Airport

Karta över Arlandas parkeringar.

Parkeringens kundtjänst

Kundtjänsten på Arlanda Airport Parking i Terminal 5 koordinerar arbetet på flygplatsens parkeringsytor. Den är öppen dygnet runt, året om. Här får du svar på frågor som rör parkeringen på Arlanda, till exempel vägbeskrivning och prisuppgifter. De hjälper också till med guidning av webbokning per telefon men utför inte själva bokningen åt dig.

Behöver du hjälp vid in- och utfart eller vid betalautomaterna? Tryck på knappen, som finns vid varje infart, utfart och betalautomat, så får du prata med någon från parkeringens kundtjänst via en högtalare.

Kameraövervakning och patrullerande personal

Det är säkert att parkera på Arlanda. Samtliga in- och utfarter på parkeringarna är kameraövervakade och alla parkeringsytor patrulleras av personal hos Arlanda Airport Parking och Securitas.

Lågprisparkeringarna är inhägnade med staket, är väl upplysta och har dessutom förstärkt kameraövervakning. 

Glöm inte att låsa och tömma din bil! Swedavia tar inte ansvar för stöld av eller skada på fordon eller egendom som finns i fordon som uppställs på Swedavias parkeringsplatser.

Parkeringsvärdar på plats

Parkeringsvärdar ronderar på parkeringsområdena för att lösa dina eventuella problem som enklare tekniska åtgärder, kontroll av platstillgång och 24-timmarsservice. Prata med dem eller kontakta kundtjänst om du behöver hjälp.

Kontakt parkering Arlanda

Telefon: 010-109 68 05
E-post: parkering@swedavia.se