På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Boka parkering på Arlanda - var garanterad en plats

Boka parkering på Stockholm Arlanda Airport för att vara garanterad en plats på det område du önskar. Du väljer själv hur nära terminalen du vill parkera – upptäck alla valmöjligheter som finns här! Du kan boka fram till dagen före infart, om inte annat anges.

Boka Parkering
Boka


Just nu är det många som bokar parkering och ibland är det fullbokat. Om parkeringen som du önskar inte finns i bokningsflödet är det tyvärr fullbokat för det datum du söker. Välj då gärna ett annat parkeringsområde.

Information till Nordeakunder

Har du ett betalkort från Nordea måste du aktivera ditt 3D secure. 
Mer information om 3D secure på Nordeas webbplats (nytt fönster)

Priser vid bokning

Priset för parkering varierar och sätts utifrån efterfrågan och tillgången på platser. När du förbokar får du också ta del av förmånliga erbjudanden och är alltid garanterad en plats.

Registreringsnumret identifierar din bokning

När du kör in på din bokade parkering läser kamerasystemet av bilens registreringsnummer och du får tillträde till parkeringen. Det är därför viktigt att du ser till att registreringsskylten är läsbar även på vintern.

Betalning av bokad parkering på Arlanda

Du betalar samtidigt som du bokar din parkering.

Säker betalning

Webbsidan använder SSL-krypterad programvara som är standard inom branschen. Den krypterar all personlig information, bland annat kredit- eller betalkortsnummer samt ditt namn och adress.