Gå till innehåll

Nya restauranger

En ny spännande marknadsplats växer fram på Arlanda. Här öppnar en mängd spännande och unika butiker och restauranger med nordisk prägel. Nedan presentar vi löpande de koncept som är klara och när de kommer att öppna.

 

Jureskogs

– Fast food without the junk

JURESKOGS LOGO

Vi älskar snabbmat. Speciellt hamburgare. Vi är naiva nog att tro att de flesta gör det. Riktigt bra snabbmat är enkelt, det är gott och det är kul. Som vardagslyx på väg från en plats till en annan. Men det som står i vägen för denna kärlek är en tro att snabbmat är skräp. Och oftast är det så. Jureskogs vill förändra synen på snabbmat och vad den kan erbjuda. Från skräpmat till bra mat som tillagats snabbt.

Det verkar inte som att folk kommer att backa från sitt hamburgarsug, trots alla varningssignaler. Så vårt uppdrag är att bidra till ett mer hållbart sätt att producera och äta snabbmat, som är bättre för hälsan, miljön och djuren. Vår ambition är att omdefiniera snabbmat.

Ko

Hamburgare

Sveriges långsammaste snabbmat. Att vi kallar vår mat för "snabbmat" är faktiskt ganska konstigt. Det enda snabba med vår process är hur snabbt vi lagar din mat. Det går väldigt fort. Nästan allt annat har tagit mer tid än du är van vid på en snabbmatsrestaurang.

Det tog över ett år bara att hitta rätt köttleverantör och det blev en bonde som aldrig hade tänkt bli köttleverantör. Till skillnad från de flesta andra använder vi kött från djur som haft ett annat syfte under hela livet – svenska mjölkkor.

60° Bar & Brewery

Öppnar i Terminal 2 och Terminal 5F sommaren 2023

60 degrees bar logga
Bricka med kött, bullar, nachos och dipp

En varm och välkomnande pubmiljö tack vare olika upplägg för bordsmöblemanget där middagsbord smälter samman med en bardisk. Ett lokalproducerat och säsongsanpassat utbud, stort utbud av lokalt bryggd hantverksöl, snabb service, stilren och unik inredning.

60° Bar & Brewery kombinerar de bästa delarna från en modern reseanda med lugnet och tryggheten man hittar på sin lokala pub. Namnet härstammar från flygplatsens latitudläge och har replikerats på andra internationella flygplatser med det mer övergripande målet att föra samman resenärer från hela världen i deras längtan att avnjuta det perfekta glaset med öl och unna sig en portion med den perfekta pubmaten. Vårt löfte är att sticka ut från mängden och vårt mål är att erbjuda gästen det perfekta glaset med öl. Konceptet fungerar som ett “skyltfönster” för lokala och internationella bryggerier och hantverksprodukter.  Under dygnet erbjuds både ett kaffeorienterat och avslappnat kafé med ett förstklassigt frukostutbud och varma drycker samt en cool, urban gastrobar där öl och utsökt pubmat står i centrum.

Frukost
Frukostutbudet finns tillgängligt hela dagen. Här finns något för alla smaker, inklusive matiga smörgåsar som brioche med ägg och bacon men också kaffe, te, juice och bakelser för den som letar efter en komplett kontinental frukostupplevelse.

Hela dagen
Kärnan i menyn består av mat som kan ätas med en hand, såsom varmkorv och mackor. Gästerna kan komplettera sin huvudrätt med tillbehör eller smårätter, samt välja från en rad olika tillbehör för att skräddarsy sin huvudrätt.

Snacks
Snacksutbudet innefattar allt från traditionella barsnacks som nachos med guacamole och BBQ chicken wing till nyttigare alternativ som sallader och frukt.

Asia Street Cooking

Öppnar på Marknadsplatsen våren 2024

Asia Street Cooking logga

En modern upplevelse för alla sinnen från den asiatiska street food-traditionen: ett öppet kök där man kan se hur goda recept tillagas exklusivt med färska ingredienser omgivna av vackra färger. En asiatisk street food-atmosfär så fort man kliver in. Menyn är anpassat för det relativt begränsade utrymmet med vetskapen att gästen kan behöva få maten snabbt, samtidigt som man bara använder ingredienser av högsta kvalitet. Menyn består huvudsakligen av klassiska street food-rätter, såsom dumplings och bao. Detta kompletteras med sallader och frukosträtter.

Asia Street Cooking finns på: Helsingfors flygplats (FI) - Centralstationen i Utrecht (NL) - Dohas flygplats (QA) - Cairns flygplats (AU) - Guldkustens flygplats (AU) och snart på Arlanda (ARN).

Vägg med posters och ordet Asia

Barino Café & Bar

– Barino är inspirerad av den italienska cafékulturen och erbjuder en perfekt plats för en komplett caféupplevelse.

Barino logo

Barino är ett barkoncept som grundades 2018. Barino erbjuder en inspirerande miljö med en högkvalitativ baristabryggd espresso, välkända italienska alkoholfria drycker och ett brett utbud av mat, som varma smörgåsar, sallader, pizza etc. Mat med populära smaker som påminner om välkända favoriter från Italien. En unik miljö som ger gästerna en välbehövlig oas som tilltalar både affärs- och fritidsresenärer.

Barino restaurant

Digitala skärmar och mat i kylar presenterar menyn på ett tilltalande och inbjudande sätt för snabba beslut. Baristorna erbjuder en snabb men ändå personlig och vänlig service, samtidigt som de levererar en högkvalitativ kaffe- och matupplevelse, oavsett om man väljer att beställa take away eller njuta av kaffe och mat i den bekväma baren.

Brew'd

Öppnar i Terminal 2 sommaren 2023

Brew'd logga
Kaffekoppar på träbord

Brew´d erbjuder ett brett sortiment av färdigrätter som kan ätas på stående fot och varmrätter som kan tillagas på beställning. Menyerbjudandet anpassas efter tiden på dygnet. Tilltalande, okomplicerat och mångsidigt. Varmkorvarna, restaurangens signaturrätt kombineras med lämpliga tillbehör vid beställning.

Allt detta, i kombination med en förbeställningstjänst, gör det möjligt att servera alla beställningar inom tre till fem minuter. Kaffet bryggs på beställning med hjälp av den senaste kaffemaskinstekniken, vilket innebär att Brew’d effektivt kan servera kaffe med baristakvalitet. Genom samarbetet med Nya Carnegie Bryggeriet erbjuds även ett brett urval av lokalproducerade ölsorter.

Café In the Clouds

- En caféupplevelse med internationell känsla.

Café in the Clouds logga
A grupp av tre personer fikar och konverserar.

Café In The Clouds är en förstklassig och modern caféupplevelse med internationell känsla. Här välkomnas gästerna av doften från det bästa kaffet, utsökta bakverk, smörgåsar, sallader och en attraktiv miljö. Caféet bjuder in till att sitta ner alternativt snabb och enkel service för gäster på språng som vill köpa med sig något att ta med.

Våra baristor serverar kaffe av högsta kvalitet. Vi brinner för att kunna erbjuda en kaffeupplevelse oavsett vilken sorts kaffe som önskas. Vi använder noggrant utvalda premiumkaffebönor från miljöcertifierade odlare.

Craft n' Draft

– En modern gastropub med fokus på att kombinera kvalitetsöl med god och vällagad mat

Craft and draft logo

Craft n' Drafts filosofi är att erbjuda mat och öl som kan avnjutas av alla. Inspiration från hela världen skapar en spännande och varierad meny.

Vi serverar mat och dryck av hög kvalitet som vi älskar att äta och dricka själva. Frukost, brunch hela dagen, lunch och middag. Samt ett brett urval av mindre varma och kalla rätter som passar när som helst på dygnet.

Chairs and table at a restaurant at Arlanda

God mat och bra öl för människor samman. Craft n' Draft erbjuder ett stort urval av öl från lokala, nationella och internationella bryggerier. Den kunniga personalen guidar dig för att hitta precis rätt öl för just din mat och smak. Ett stort urval av vin, drycker samt både varma och kalla alkoholfria drycker.

Cornelius Coffee

– En perfekt mötesplats för alla som älskar färskt kaffe och hemlagad mat.

coffe-cornelius-logo
Coffee machine

I Sverige älskar vi vårt fika, och det verkar som att resenärerna också gör det. På Cornelius Coffee kan människor från hela världen ta en baristakaffe och läckra bakverk – allt snyggt presenterat.

På Cornelius Coffee finns en mängd spännande måltider som kombinerar modern mat och svensk kultur. Ett brett urval av varma och kalla rätter som passar för brunch hela dagen, som middag eller för att äta när man är på väg.

Ett bra ställe att ses på. I caféet kan gästerna träffas, äta och tillbringa tid tillsammans när de är på flygplatsen. Gäster kan förvänta sig en spännande interiör och miljö som matchar mat och bra service. Ett autentiskt café.

Vi gör det enkelt för våra gäster att vara välinformerade om vad de äter och dricker på Cornelius Coffee.

Eatery Garden

– Goda och vällagade måltider i en rolig och inspirerande miljö

Eatery Logo
Kvinna som arbetar i en bar

Eatery Garden är ett avslappnat matkoncept i familjestil. Alla som reser antingen i stora grupper, med familj eller ensamma kan njuta av en rolig och lekfull restaurang som är öppen dygnet runt alla dagar.

På Eatery Garden kommer man att kunna äta, träffas och umgås alla dygnets timmar, från morgon till kväll, alla dagar i veckan. Inredningen erbjuder en variation och färgglad blandning av olika material på möblerna som till och med får barnen att le. En mängd olika internationella rätter som täcker frukost, brunch hela dagen, lunch och middag. I baren serveras roliga och lekfulla cocktails som passar både vuxna och barn.

Espresso House

Öppnar i Terminal 2 sommaren 2023 och på Marknadsplatsen hösten 2024

Espresso House logga

Företaget grundades i Lund 1996 av Elisabet och Charles Asker och hade i mars 2018 mer än 400 kaféer i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Tyskland. Ända sedan starten har företagets mål varit att skapa en kaffeupplevelse i världsklass för gäster i världsklass. Detta gjorde det möjligt för Espresso House att bli det naturliga valet för miljontals svenska kaffeälskare.

Kladdkaka

Men det magiska receptet innehåller mer än bara förstklassigt kaffe. Som Espresso House själva uttrycker det: – Vi är passionerade baristor. Vänlighet är vårt ledord i hur vi behandlar varandra, våra gäster och vår planet. Det är vårt uppdrag att ge våra gäster en upplevelse som överträffar deras förväntningar. Idag och imorgon.

Kaffe av överlägsen kvalitet, utsökta bakverk som bakas på plats, en unik atmosfär och inredning, i kombination med en oöverträffad förmåga att bemöta folk är några av de faktorer som gjort Espresso House till landets förstahandsval när det vankas kaffe.

Samla City Kitchen

Öppnar på marknadsplatsen våren 2024

Samla City Kitchen - Food Hall är ett helt nytt spännande mat- och dryckeskoncept på Marknadsplatsen. De olika koncepten i nya Samla City Kitchen  erbjuder massor av smaker från världens alla hörn, här finns något för alla. En stor del av dragningskraften ligger i att platsen känns ny, annorlunda och spännande med ett stort urval och mycket variation. Ett unikt matutbud där lokala favoriter blandas med lockande menyer.

Mitt i hjärtat av Samla City Kitchen ligger Baren SAMLA, en fantastisk barupplevelse, en naturlig samlingsplats innan avresan.

I Samla City Kitchen finns koncepten:
Bread Break, La Neta, Baba Grill och Bun Meat Bun och baren SAMLA.

Bread Break

Sitt namn troget erbjuder Bread Break en chans att slappna av och avnjuta gedigna rätter som det äts mest av i hela världen – smörgåsar. Genom att kombinera pålägg av högsta kvalitet med surdegsbröd skapas något som passar de flesta. Gourmetmackor rostas och tillreds på plats tillsammans med chips, en sallad eller en surdegsmacka med ägg, bacon och avokado som en del av ett nyttigt och utsökt frukostalternativ.

La Neta

La Neta är ett mexikanskt koncept som föddes i Stockholm med fokus på tacos och quesadillas. Restaurangen har med sitt utbud av “inslagna” rätter redan gjort ett avtryck på den internationella marknaden. Här finns mat som passar utmärkt som en snabb lunch som kan avnjutas med en flaska Jarritos, eller till en middag med en kall öl. Till frukost serverar La Neta frukosttacos med ägg och korv eller med svamp för som ett vegetariskt alternativ.

Baba Grill

Liksom namnet antyder erbjuder Baba Grill (“baba” betyder “pappa” på arabiska) ett Mellanösternkoncept med gedigna, traditionella recept i hopp om en mysig stund för de som vill ha enkel men samtidigt smakrik mat. Grundtanken för konceptet är att servera allt i en wrap. På menyn finns utvecklade recept baserade på falafel, shawarma och halloumi som serveras tillsammans med plockmat från de mer framträdande mattraditionerna från Mellanöstern, till exempel hummus och tabbouleh. Till frukost serverar Baba Grill individuella portioner med shakshuka gjord på ägg och tomatsås.

SAMLA Bar

Även om varje del av nya Food Hall har ett begränsat och passande dryckesutbud så finns SAMLA Bar - en bar som går från att servera baristakaffe på morgonen till vin, öl och cocktails om kvällarna. Barens dryckesutbud är i första hand uppbyggt kring lokala märken som kompletteras av internationella klassiker från varje kategori. Vill man enbart ha något enkelt att äta finns barsnacks som tilltugg till något gott att dricka vid bardisken.

Bun Meat Bun

Bun Meat Bun startades 2012 av två hamburgerälskare med en stark tro på godare burgare. Den första restaurangen öppnades i Stockholm i maj 2014 och blev en omedelbar succé.

Hamburgarna tillagas på beställning och består av grovmalen högrev som sedan tillagas enligt smash-burger-metoden för att ge den en härlig stekyta.

Bröden är mjuka och saftiga, en klassisk amerikansk “potato bun”. Fyllningen är välbalanserad för att skapa en så god helhet som möjligt. Dess pommes är tunna, krispiga och friteras med skalet på för att ge lite extra smak. Kvaliteten är det viktigaste och något som det inte tummas på.

Restaurangen ska vara ett ställe där man kan ta det lugnt och avnjuta mat i en avslappnad och trevlig miljö.

Fresh Forward

Öppnar på Marknadsplatsen vintern 2023-2024

Fresh forward logga

Ett modernt, snabbt och flexibelt servicekoncept för resenärer på språng. Tanken bakom Fresh Forward är att snabbt tillhandahålla mat och dryck av hög kvalitet till ett överkomligt pris.

Konceptet är uppbyggt kring tanken på att “spola fram” till de roliga delarna av resan. Just detta levererar Fresh Forward genom att erbjuda ett brett sortiment med högkvalitativa varor som kan köpas och ätas på stående fot och som aldrig tar mer är fem minuter att tillreda.

Löftet om att inget ska ta längre än fem minuter i kombination med den moderna utformningen och det tydliga värdeerbjudandet gör restaurangen tilltalande för alla. Tack vare den rimliga prissättningen finns det något för varje budget utan att man behöver tumma på kvaliteten.

Hand håller salladsskål

Hawaii Poké

– The freshest poké dish found in Stockholm!

Hawaii poke logo
Sallads

Hawaii Poké Restaurant & Juice bar. Ett hälsosamt grönt koncept inom fast casual-segmentet serverar rätter med smaker från hela världen. God och hälsosam snabbmat – den mest fräscha pokérätten som finns i Stockholm! Hawaii Poké (poh-kay) är en utsökt rå fiskrätt som härstammar från Hawaii, med influenser från Japan. Det beskrivs bäst som en sushisallad.

Hawaii Poké är stolta över att vara en av de första restaurangerna i Skandinavien som erbjuder dessa naturligt hälsosamma supermatskålar. Vi strävar alltid efter att hålla råvarorna både ekologiska och lokala. Veganska, glutenfria och mjölkfria alternativ serveras också. Välj antingen en favoritskål från menyn eller blanda din egen. Beställ och betala direkt i Hawaii Poké-appen. Mahalo!

Indochine Restaurang & Take away

Öppnar under våren 2024

indochine logo

Indochine är ett nytt asiatiskt restaurangkoncept som erbjuder det bästa inom asiatisk matkultur. Inspirationen till Indochine kommer från den gamla franska kolonin Indokina som var belägen i sydöstra Asien från slutet av 1800-talet till 1949.

pink-counter

Vår ambition är att ge en unik asiatisk upplevelse med de bästa av råvaror med ett fokus på presentation och detaljer både vad gäller mat, service och atmosfär. Maten som serveras har sitt ursprung från Asiens alla hörn med fokus på distinkta och rena smaker. Menyn erbjuder dumplings, poke bowls, wok, ramensoppor, sallader och sushi att njutas av i den asiatiskt präglade miljön eller som grab and go för att ta med i farten.

La Girafe by Pontus Frithiof

- Pontus Frithiofs tolkning av det mångkulturella Paris

La Girafes logga
Servitör bär bricka med cappuccino and croissanter.

Bistrokonceptet La Girafe är Pontus Frithiofs tolkning av det mångkulturella Paris. Med en igenkännbar och överraskande meny med mat från Frankrikes alla historiska hörn är det en restaurang som passar alla. Frukost och à la carte serveras vid borden inne i bistron.

Barkonceptet La Girafe erbjuder ett avslappnat middagskoncept, en kombination av bordsservering och bar och alla rätter serveras inom 15 minuter.

Maten tillagas à la minute med målet att gästen ska kunna få maten inom 14 minuter. Vissa rätter på à la carte-menyn tillagas också som expressrätter och serveras snabbare för kunder som har lite bråttom. För dig som har bråttom finns alltid take away som ett alternativ.

Monstro by Pontus Frithiof

– Där det italienska köket möter det amerikanska

Monstros logga
Tallrikar med pastarätter och glas med vitt vin på ett bord.

Monstro erbjuder en rad italienska klassiker så som pizza och pasta men även hamburgare och sallader serveras i en välkomnande och hemtrevlig miljö. Gästens upplevelse ska vara att maten är lättillgänglig, god, prisvärd och med effektiv servering.

Med en nypa elegans vill vi förgylla allas tillvaro. Varje rätt har ett elegant inslag, även om det enbart är något litet. Det kan givetvis handla om en ingrediens, men också om utformningen och presentationen. Våra medarbetare är mästare på att upptäcka, uppskatta, utveckla och utstråla elegans – men bara en nypa!

Utbudet innehåller allt från frukost, lunch, middag, kaffe, goda bakverk och tårtor. Frukostutbudet har en italiensk twist med smörgåsar och frallor med läckra italienska charkuterier och härlig mozzarellaost.

Bakverken har en koppling till den italienska kulturen, men självklart finns även svenska alternativ för att utbudet ska kännas tilltalande för fler. Smörgåsar och sallader, samt varma rätter tillagas noggrant och presenteras på ett modernt sätt. Hela utbudet passar väldigt bra för take away. Maten tillagas à la minute med målet att gästen ska kunna få maten inom 5–7 minuter. Maten tillagas av kockar och all matlagning sker på plats.

NORDIC Lounge by RC

Öppnar under vintern 2023

nordic-lounge-logo
dinner-table

Restaurang Nordic Lounge by RC erbjuder främst en hållbar gastronomi. Maten vi serverar är hållbar för både människor, djur och natur. Vi använder ekologiska grönsaker och kött från djur som levt ett bra och stressfritt liv enligt gamla nordiska traditioner.

I produkter som kräver en smakhöjning använder vi endast naturliga smakbärare och inga kemiskt framställda essenser eller tillsatser. Smakerna är hämtade från den nordiska faunan med klassiska inslag med fokus på att endast använda närproducerade ekologiska råvaror i produktionen.

Menyn erbjuder både internationell och traditionell nordisk mat i en klassisk tappning. All varm mat serveras med en tidsgaranti inom max 15 min. Frukost, lunch, middag eller take away över disk.

Allt görs för hand och det är just hantverket och råvarorna som gör Nordic Lounge by RC unik. Vårt mål är att skapa en mötesplats med mat och dryck av högsta kvalitet där ekologin sätts i fokus och miljön skapar diskussioner och nyfikenhet att vilja utforska nya smaker och platser.

Interiören i restaurangen och baren har en tydlig nordisk materialpalett med en ljus färgskala, ton i ton med kvalitativa ädelmaterial som åldras med värdighet. Utsikten genom de höga glaspartierna som går från golv till tak är första parkett för att se alla flygplan som startar och landar.

Panini Internazionale

– Allt vi gör ska vara Bra, Snabbt, Vackert och Samhällsengagerat.

Panini logo
Panini food

En snabbmatskedja i tiden som serverar hälsosamma måltider med råvaror av god kvalitet. Hjärtat i varumärket, och det vi anser gör oss unika, är att vi kombinerar snabb service och hälsosamma måltider utan att kompromissa med kvaliteten på maten.

Vi har definierat vad snabbmat egentligen är: ett systematiskt sätt att erbjuda mat med bra råvaror. Det ska vara effektivt när man beställer maten, bra service och goda måltider.

Maten i fokus, med en ständig nyfikenhet på nya råvaror. Innovation och kontinuerlig produktutveckling, med en hög grad av variation på menyn utan några större begränsningar av ingredienser. Innovativ design och hållbara förpackningar. Ett hälsosamt fokus.

RC Glacier & Café

Öppnar under vintern 2023

rc logo
ice-cream-shop

RC´s inspiration kommer främst från det franska konditoriet och bygger på de fem grundstenarna Boulangerie, Patisserie, Chocolaterie, Glacier och Brasserie.

RC Glacier-konceptet har vi tagit inspiration från den europeiska glasskulturen, främst från Frankrike men självklart även från glassens mecka Italien. Kvalitet är alltid i fokus för oss och detta även i vår glass. Vi har tillverkat egen glass i snart 20 år och den utvecklas ständigt men grundtanken är den samma.

Vi jobbar hårt för att använda närproducerade, ekologiska råvaror av högsta kvalitet och använder inga onaturliga eller kemiska tillsatser. Vi anpassar vår glass och sorbet efter säsong för att alltid återspegla vad som är nuet och odlas för tillfället.

Allt tillverkas hantverksmässigt enligt tradition med de senaste teknikerna. Alla tillbehör och bakverk såsom t ex briocher, våfflor, bröd och croissants tillverkas i vårt eget bageri i SkyCity på Arlanda för att återspegla vår filosofi av lokalproducerat och ekologiskt.

På RC Glacier & Café vill vi skapa en mötesplats för både själ och sinne, färger och produkter som andas glass i stora lass.

RC Café & Pâtisserie

Öppnar under vintern 2023

rc logo

Utbudet anpassas och varieras efter dygnets alla timmar. Allt produceras med miljö och ekologi i fokus. Detta gör oss unika på flygplatsen och säkerställer att vi har en bred sortimentsmix för att attrahera en bred kundgrupp inklusive de som eftersträvar specialkost.

När vi öppnar på morgonen erbjuder vi allt från ekologiskt nybakat bröd, bullar, dryck och smörgåsar som lätt kan förtäras på plats eller för att smidigt tas med på resan.

Menyn erbjuder olika alternativ som har inspiration från olika länder och världsdelar för att tillgodose allas olika behov. Välj en klassisk fransk frukost med nybakad croissant och en härlig cappuccino, en amerikansk blåbärspannkaka med valfri smoothies eller en klassisk scrambled egg med bacon och bönor på engelskt vis. Självklart serveras också nordiska frukostalternativ med allt från yoghurt och gröt med bärkompott till ett danskt smörrebröd.

Från och med lunchtid kompletteras utbudet med matigare alternativ från varmköket. Det erbjuds snabba rätter så som sallader och matiga smörgåsar för grab and go samt klassiska maträtter för de som har mer tid att sitta ner. I varmkökets meny återspeglas temat att erbjuda olika rätter från världens alla hörn.

Brass hooks

Take Away Mart

– På Take Away Mart är alla välkomna!

takeaway-mart-logo

På Take Away Mart är alla välkomna. Från människor som reser ensamma till stora grupper. Självutcheckning gör det enkelt och smidigt för resenärerna.

Caféet har plats för den som gillar att avnjuta maten på Take Away Mart. Interiören kommer att vara visuellt tilltalande med en egen varumärkesidentitet. Detta sätter också standarden för förpackningarna som är gjorda speciellt för att äta när man är på språng, samtidigt som materialet är förnybart för att minimerar avfallet.

TakeawayMART.

Sortimentet erbjuder produkter som passar hela dagen – ett lätt mellanmål eller en snabb måltid att ta med för att äta vid gaten eller ta med på flyget. Ett brett utbud av allt från kaffe till smörgåsar, sallader, bakverk, mindre rätter och snacks, samt ett stort urval av kalla drycker.

Sky Market

– One stop casual dining-området med internationellt inspirerad street food.

Sky Market Logo

Sky Market kombinerar en värld av smaker med bekvämlighet och tillgänglighet när resenärer är på väg ut för att uppleva världen vi lever i. Med tre olika kök som delar samma tak och matplats är Sky Market perfekt för människor som reser i större grupper, eller för den ensamme resenären som söker inspirerande mat på sin resa. Här kan människor njuta av smaker från Asien, Mexiko och Mellanöstern.

Alla kök serverar lunch och middag, samt mindre rätter och snacks som passar att äta när som helst på dygnet. Hälsosamma alternativ kommer som veganskt, vegetariskt, laktos och glutenfritt.

Taco Bar

Inspirerat av Mexiko och den mexikanska kulturen. Taco Bar bjuder in till en färgstark upplevelse med ytor i glada färger, varierande material, blinkande neonskyltar och en sann mexikansk atmosfär.

Mezefabriken

Varmt och kryddigt. Med en färgglad design med material och utseende från det Mellanöstliga kulturarvet, med de typiska lamporna och textilerna.

Pong

Pong Express är Asian fusion-märket med en utmärkande orange färgidentitet, som bidrar till en lekfull och varm atmosfär med tydliga rötter i modern asiatisk inredningsdesign.

Upstairs & Bar

– Vägen till skandinavisk casual dining.

logo-upstairs-and-bar

Välkommen upp på övervåningen till en avslappnad restaurang och bar. Här njuter man av en internationell meny med en touch av skandinaviska smaker, klassiska köttbullar och den alltid lika populära hamburgaren.

Upstairs & Bar har en välkomnande atmosfär med en typisk nordiskt inspirerad inredning. Ät i baren eller ta en drink i restaurangen.

Upstairs & Bar har en omfattande drinkmeny med öl, vin och alkoholfria drycker, både från lokala leverantörer och internationella varumärken. På Upstairs & Bar hälsas man varmt välkommen oavsett om man reser ensam, med familj eller i stor grupp. Gästerna kan välja mellan bordsservering eller njuta av mat och dryck i baren.

blue lounge