Smidiga möten på Umeå Airport

Boka ditt nästa möte hos oss på Umeå Airport – flexibelt, effektivt och praktiskt. Välj mellan fyra fullt utrustade rum som vi anpassar efter dina behov. Vi erbjuder lunch, smörgåsar och olika fikabröd.

Just nu! 25 % rabatt på lokalhyran vid ett bokningstillfälle under 2019. 

Cockpit

Cockpit på Umeå Airport konferens

Cockpit är ett mindre, men fortfarande fullt utrustat. Rummet har utsikt över både start- och landningsbanan. Anpassat för två till sex personer

12,5 kvadratmeter

Cessna

Cessna på Umeå Airport konferens

Cessna är ett utbildnings- och konferensrum i lugn miljö. Rummet, som passar åtta till tolv deltagare, är möblerat i styrelsesittning. Anpassad för åtta till tolv deltagare

29,5 kvadratmeter

Cargo Bay

Cargo Bay på Umeå Airport konferens

Cargo Bay är ett större och fullt utrustat konferensrum med stora möjligheter för både traditionell konferens och mindre event. Rummet kan ta upp till 75 personer men i standardmöblering cirka 18–35 personer.

121 kvadratmeter

Concorde

Concorde på Umeå Airport konferens

Concorde VIP har en fantastisk vy över start- och landningsbana. Lokalen är lämplig för 12–20 personer i styrelsesittning.

49 kvadratmeter

Cabin Lounge

Cabin Lounge på Umeå Airport konferens

Här sitter ni bekvämt och tar det lugnt i mötespauserna. Vi erbjuder olika fikaalternativ, smörgåsar och lunch. Meddela oss vad ni önskar vid bokningen.

Kontakt

Carina Nilsson
Tel: 010-109 50 71
E-post: carina.nilsson@swedavia.se

Öppettider

Måndag–fredag kl. 08.00–16.00

Övrig tid enligt överenskommelse.