På denna webbplats använder vi cookies
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra
{{importantAnnouncement.HeadLine}}
{{importantAnnouncements[0].HeadLine}}
{{importantAnnouncement.HeadLine}}
Uppdaterad: {{importantAnnouncement.LastUpdated}}

Smidiga möten på Umeå Airport

Umeå Airport Conference erbjuder fyra olika konferenslokaler som kan ta upp till 75 personer.
Konferensrum med bord, två personer, kaffekoppar

Konferensvåningen ligger i flygplatsbyggnaden vilket ger närhet till både incheckning, gate och shopping. Dryck och förtäring kan antingen serveras i konferensrummet, i flygplansrestaurangen eller i Cabin Lounge som ligger i anslutning till konferenslokalerna. 

Cockpit

Cockpit är ett mindre, men fortfarande fullt utrustat, konferensrum för två till sex personer. Rummet har utsikt över både start- och landningsbanan.

12,5 kvadratmeter

Cessna

Cessna är ett utbildnings- och konferensrum i lugn miljö. Rummet, som passar åtta till tolv deltagare, är möblerat i styrelsesittning.

29,5 kvadratmeter

Cargo Bay

Cargo Bay är ett större och fullt utrustat konferensrum med stora möjligheter för både traditionell konferens och mindre event. Rummet kan ta upp till 75 personer men i standardmöblering cirka 18–35 personer.

121 kvadratmeter

Concorde VIP

Concorde VIP har en fantastisk vy över start- och landningsbana. Lokalen är lämplig för 12–20 personer i styrelsesittning.

49 kvadratmeter 

Ordinarie öppettider

Måndag–fredag klockan 08.00–16.00
Övrig tid enligt överenskommelse

Kontakt

Tel: 010-1095006
umeaairport@swedavia.se