På denna webbplats använder vi cookies
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra
{{importantAnnouncement.HeadLine}}
{{importantAnnouncements[0].HeadLine}}
{{importantAnnouncement.HeadLine}}
Uppdaterad: {{importantAnnouncement.LastUpdated}}

Smidiga möten på Umeå Airport

Umeå Airport Conference erbjuder fyra olika konferenslokaler som kan ta upp till 75 personer.
Konferensrum med bord, två personer, kaffekoppar

Konferensvåningen ligger i flygplatsbyggnaden vilket ger närhet till både incheckning, gate och shopping. Vi erbjuder lunch, olika smörgåsar eller olika fikabrödsalternativ. Bokas som tillägg till lokalen vid förfrågan. Dryck och förtäring kan antingen serveras i konferensrummet, i flygplansrestaurangen eller i Cabin Lounge som ligger i anslutning till konferenslokalerna. 

Cockpit

Cockpit är ett mindre, men fortfarande fullt utrustat, konferensrum för två till sex personer. Rummet har utsikt över både start- och landningsbanan.

12,5 kvadratmeter

Cessna

Cessna är ett utbildnings- och konferensrum i lugn miljö. Rummet, som passar åtta till tolv deltagare, är möblerat i styrelsesittning.

29,5 kvadratmeter

Cargo Bay

Cargo Bay är ett större och fullt utrustat konferensrum med stora möjligheter för både traditionell konferens och mindre event. Rummet kan ta upp till 75 personer men i standardmöblering cirka 18–35 personer.

121 kvadratmeter

Concorde VIP

Concorde VIP har en fantastisk vy över start- och landningsbana. Lokalen är lämplig för 12–20 personer i styrelsesittning.

49 kvadratmeter 

Ordinarie öppettider

Måndag–fredag klockan 08.00–16.00
Övrig tid enligt överenskommelse

Kontakt

Tel: 010-1095006
umeaairport@swedavia.se