Gå till innehåll

Res till Zakynthos med Detur i höst

2024-03-26, kl. 12:09

Detur fortsätter sin satsning på charter från norra Sverige och utökar nu på Umeå Airport. Den helt nya destinationen Zakynthos läggs till i utbudet, och det är första gången någonsin det arrangeras charter till den grekiska ön från flygplatsen. Utöver Zakynthos inkluderar höstens utbud även resor till Cypern och Rhodos.

Kvinna som sitter på en stol vid havet

Efterfrågan på flygresor fortsätter att vara hög och svenskarnas längtan efter soliga stränder och varmt väder visar få tecken på avmattning. Men det är inte bara värme som lockar, utan möjligheten att upptäcka nya platser och kulturer. Det tar Detur fasta på och lanserar nu en charterresa till den för Umeå Airport helt nya destinationen Zakynthos, en av de joniska öarna utanför Greklands västkust. Zakynthos består av berg klädda med pinje och på sydkusten finns det fina sandstränder som erbjuder svalkande bad.

Utöver Zakynthos kommer Detur att arrangera resor till Cypern och Rhodos under oktober månad i samarbete med Enter Air.

Under oktober 2024 kommer sammanlagt tre charterresor med Detur att arrangeras: Zakynthos den 3 oktober, Cypern 19 oktober samt Rhodos den 27 oktober. För bokning och mer information kring Detur, se Detur från Umeå Airport