Gå till innehåll

TUI utökar med ny charterdestination under vintersäsongen

2023-06-19, kl. 09:00

Reseaktören TUI utökar sitt charterprogram från Umeå Airport i vinter med en helt ny charterdestination, den populära kanarieön Teneriffa. Den nya destinationen är ett uppskattat resmål, och blir ett välkommet komplement till den redan trafikerade sträckan Umeå – Gran Canaria. Första avresedatum till Teneriffa blir den 12 december i samarbete med flygbolaget Jettime.

Efterfrågan på flygresor är fortsatt stark, både när det gäller reguljärtrafik och charter, något som reseaktören TUI tar fasta på och lanserar en helt ny charterdestination från Umeå Airport. Med start i december kommer man att erbjuda charter i samarbete med Jettime till den omtyckta kanarieön Teneriffa, ett av de mest populära resmålen under vinterhalvåret. Två avgångar kommer att trafikeras, tisdag den 12 december samt tisdag den 6 februari.

Utöver Teneriffa erbjuder TUI resor till Gran Canaria även denna vinter. En förändring jämfört med i fjol är att flygen till Las Palmas går på olika veckodagar under säsongen i stället för en fast veckodag per vecka. Sträckan trafikeras mellan den 27 oktober 2023 och den 25 mars 2024.

Boka dina biljetter på tui.se.