Gå till innehåll

Leo´s lekhörna har öppnat på Luleå Airport

2014-02-26, kl. 09:01

Nu har Luleåprofilerna Joakim Gunler och Jonas Rönnkvist en Leo´s lekhörna på Luleå Airport.

Nu har Luleåprofilerna Joakim Gunler och Jonas Rönnkvist en 
Leo´s lekhörna på Luleå Airport.

- Vi är oerhört glada för vårt samarbete med Leo´s Lekland och hälsar dem varmt välkomna till Luleå Airport. En lekhörna har länge efterfrågats av barnfamiljer och särskilt våra yngre passagerare som gärna vill ha något att göra medan de väntar på flyget.  Leo´s Lekland är mycket välkänt och omtyckt bland alla barn i regionen, säger Ann-Christin Viklund, flygstationschef.

- Vi ser fram emot öppningen av ett mini Leo´s på flygplatsen. Det kommer vara ett bra ställe att aktivera de små barnen på. Vi har rötterna i Luleå, därför känns det extra roligt att få finnas på vår fina flygplats så att alla små barn kan leka & busa av sig medan de väntar, säger Joakim Gunler, VD. 

För mer information och ytterligare frågor kontakta:
Ann-Christin Viklund, Flygstationschef tfn: 070-214 47 69 
Joakim Gunler, VD Leo´s lekland tfn: 070- 553 30 21

FAKTA: Leo's Lekland grundades 2006 i Luleå av Joakim Gunler och Jonas Rönnqvist. Leo´s Lekland är nu Nordens största leklandskedja och växer i mycket snabb takt. Leo's har 21st anläggningar i Sverige, Norge & Danmark. Ytterliggare ett land kommer att läggas till under 2014. 2013 omsatte företaget 223 mkr och räknar med att omsätta ca 270 mkr i år och har för närvarande ca 500 medarbetare. Huvudkontoret ligger i Luleå och har ca 10 anställda.