Företagstjänster

Luleå Airport är in- och utreseflygplats för tio av Norrbottens fjorton kommuner. På flygplatsen finns det stora möjligheter för ditt företag att verka och synas. Här kan du starta upp en verksamhet nära flyget och resten av världen eller göra reklam som når ut till miljontals resenärer varje år.

Guidade visningar

På Luleå Airport får du ett besök anpassat efter dina önskemål. Kunniga och duktiga guider visar flygplatsen och svarar på frågor.

Vill du och ditt företag komma på besök eller är ni en mindre grupp? Alla är välkomna att gå en guidad visning på flygplatsen. Guidning på engelska finns också. Börja eller avsluta din visning med mat och fika i restaurangen. 

Terminalvisning – vad händer från incheckning tills planet lyfter

Visningen ger dig en inblick i incheckningen, säkerhetskontroll, området efter säkerhetskontrollen och bagagehantering. Du får också se gaterna och veta vad som händer mellan ett flygplans landning och start.

Efter avslutad visning ges möjlighet att handla parfym, godis och smink i taxfreebutiken till lägre priser än i city. Alla deltagare får dessutom tio procent rabatt. 
Beräknad tid: cirka 1,5 timme

Pris                                                                 

Terminalvisning, max 20 personer                            2 000 kronor
Terminalvisning, studerande max 20 personer          1 500 kronor

Priserna är exklusive 25 procent moms.

Kontakt och bokning

Telefon: 010-109 49 50
E-post: luleaairport@swedavia.se
Öppettider: måndag- fredag klockan 09.00–16.00