Gå till innehåll

Eurowings lanserar direktflyg till Düsseldorf från Kiruna och Luleå

2022-03-10, kl. 09:00

Med start lagom till jul kommer Lufthansagruppens tyska lågprisbolag, Eurowings, under vintersäsongen att flyga direkt från Kiruna och Luleå till sitt nav i Düsseldorf.

Med start i december 2022 kommer Eurowings att flyga direkt från Kiruna till Düsseldorf en dag i veckan och från Luleå två dagar i veckan. Flygbolaget erbjuder sedan december 2021 direktflyg från de två svenska destinationerna till Stuttgart under vintersäsongen. Nu väljer flygbolaget att till nästa säsong i stället erbjuda direktflyg till och från Düsseldorf, där de har sitt huvudnav i Tyskland.

Att resa direkt till och från Düsseldorf medför att resenärerna smidigt kan ta del av Eurowings stora linjenätverk vidare ut i Tyskland och världen. Det innebär också ett större upptagningsområde och därmed fler potentiella resenärer då man via Düsseldorf får tillgång till en tätbefolkad del av Tyskland och den holländska marknaden.

Mellan 22 december 2022 – 23 mars 2023 kommer Eurowings att trafikera Luleå Airport (LLA) –Düsseldorf Airport (DUS) två gånger i veckan på torsdagar och söndagar med flygplanstypen A320. Biljetter finns till försäljning. För mer information om aktuell trafik från Luleå Airport: swedavia.se/lulea.