Gå till innehåll

TUI återvänder till Visby Airport med charter till Gran Canaria

2023-08-18, kl. 10:53

Reseaktören TUI återvänder till Visby Airport i vinter och erbjuder nu gotlänningarna resor till den populära kanarieön Gran Canaria. Den tredje största ön i den spanska ögruppen Kanarieöarna är ett populärt resmål och första avresedatum till Gran Canaria (LPA) blir den 20 mars 2024 i samarbete med flygbolaget Jettime.

Efterfrågan på flygresor är fortsatt stark, både när det gäller reguljärtrafik och charter, något som reseaktören TUI tar fasta på och lanserar en ny charterdestination från Visby Airport.

Med start den 20 mars kommer man att erbjuda charter i samarbete med Jettime till den omtyckta kanarieön Gran Canaria. Den cirkelformade ön är den tredje största i den spanska ögruppen Kanarieöarna, och är ett av de mest populära resmålen under vinterhalvåret.

Sträckan trafikeras vid två tillfällen, den 20 mars och den 28 mars med en veckas reslängd.

– Det är väldigt roligt att få välkomna TUI tillbaka till Visby Airport, säger Gunnar Jonasson, flygplatschef på Visby Airport. Swedavia arbetar kontinuerligt med linjeutveckling för att möta behovet av tillgänglighet med flyg i vår region. Därför är direktflyg till sol och värme under vintern väldigt välkommet, säger han.