Gå till innehåll

Ving tillbaka med populära charterdestinationer från Visby Airport

2022-10-06, kl. 14:00

Nu kommer Ving med det glädjande beskedet att det även nästa år blir möjligt att resa direkt till Medelhavet från Gotland. Under våren 2023 erbjuder researrangören två avgångar från Visby Airport till de populära öarna Mallorca och Rhodos.

Till både Spanien och Grekland kommer Ving att flyga med det egna flygbolaget Sunclass Airlines. Tisdagen den 18 april går resan till Mallorca av stapeln och drygt en vecka senare lyfter flyget till Rhodos, närmare bestämt onsdagen den 26 april.

Att Ving fortsätter att satsa på direktflyg är ett populärt tillskott för Visby Airport.

- Det är väldigt roligt att efterfrågan på resor ökar och att Ving satsar på att stärka utbudet av eftertraktade resmål från vår flygplats. Att erbjuda våra resenärer att resa utomlands med direktflyg är viktigt för regionen, säger Gunnar Jonasson, Flygplatschef på Swedavia Visby Airport.

- Vi vet hur uppskattade våra avgångar är från regionalflygplatserna och vi är därför måna om att fortsätta erbjuda gotlänningarna avgångar från Visby. Därför känns det extra härligt att vi till nästa sommar kan flyga till så populära resmål som Mallorca och Rhodos, säger Claes Pellvik, kommunikationschef Ving.

Ving kan även meddela att det till sensommaren 2023 kommer att finnas ytterligare en avgång till Rhodos, den 27 september.

Vings program från Visby Airport sommaren 2023

Mallorca: 18 april

Rhodos: 26 april och 27 september