Gå till innehåll

Enklare parkering vid Ronneby Airport

2013-10-31, kl. 09:34

På måndag 4 november förändras parkeringen vid Ronneby Airport. Fortfarande erbjuds en timmes gratis parkering, några av nyheterna är istället ett bomsystem med utbyggd service, en snabbare utfart för dem som förbetalt eller har årskort och 2 platser avsedda för att ladda elbilar. Samtidigt leds trafiken om för att minimera trafiken framför terminalen med avsikt att skapa en mer trygg miljö.

På måndag 4 november förändras parkeringen vid Ronneby Airport. Fortfarande erbjuds en timmes gratis parkering, några av nyheterna är istället ett bomsystem med utbyggd service, en snabbare utfart för dem som förbetalt eller har årskort och 2 platser avsedda för att ladda elbilar. Samtidigt kommer trafiken att ledas om för att minimera trafiken framför terminalen med avsikt att skapa en mer trygg miljö.  

-  Vi vill locka så många som det bara är möjligt att välja flyget. Då måste det vara enkelt och tryggt att såväl komma till som att lämna oss.  Dessutom är det så att många väljer flyget för att spara tid och kan vi göra det ännu mer effektivt så hoppas vi naturligtvis att det uppskattas bland resenärerna, säger Mona Grönqvist, flygstationschef Ronneby Airport.

 kommeill

Här är de nyheter som resenärer kommer att möta vid Ronneby Airport:

  • Fler in-/utfartsbommar med tillgänglig support
  • Fastlane – en utfart som är till för dig med årskort eller som förbetalt din parkering
  • Förenklad betalning med tre automater istället för en
  • Tryggare miljö genom att trafiken framför terminal minimeras

För ytterligare frågor kontakta Flygstationschef Mona Grönqvist, Swedavia Ronneby Airport,  0708-336596.