Gå till innehåll

Konstutställning med fascinerande naturmotiv på Ronneby Airport

2018-06-28, kl. 10:00

Naturmotiv kommer att pryda ankomsthallen på Ronneby Airport under sommaren. Joakim Lenell som har stort naturintresse ställer ut sina fotografier.Häpnadsväckande och vackra bilder av fotografen Joakim Lenell kommer att pryda ankomsthallen på Ronneby Airport under sommaren. Med vernissage den 29 juli klockan 10.00 inleds utställningen som kommer att pågå fram till 30 september.

Joakim Lenell har arbetat som professionell fotograf i femton år. På repertoaren står både uppdrag för företag och privatpersoner. Joakimhar ett stort intresse för naturen, vilket framgår av bilderna som ställs ut på flygplatsen. Joakim har erhållit flera utmärkelser i tävlingar både i Sverige och utomlands.

– Med vår utställningsvägg på Ronneby Airport ger vi duktiga lokala konstnärer chansen att visa upp sig och sina förmågor, Det är fascinerande fotografier av blommor och andra växter som möter våra resenärer, säger Arri Kallonen, flygstationschef Ronneby Airport.

– Jag är mycket glad och stolt över att få visa mina bilder för alla resenärer på Ronneby Airport, säger Joakim Lenell, fotograf. Det är enkelt att fotografera men svårt att ta bra bilder.

Allmänheten är varmt välkommen till vernissagen.

För mer information, kontakta Swedavias pressjour på telefon 010-109 01 00 eller press@swedavia.se