Gå till innehåll

Utställningen ”Fåglar i Blekinge” invigs på Ronneby Airport

2019-01-29, kl. 11:00

I dag invigs fotoutställningen ”Fåglar i Blekinge” på Ronneby Airport. Det är fotograferna Linda Jonasson och Anders Blomdahl som bor och fotar fåglar i det vackra och fågelrika Hjortahammar i den östra delen av Ronneby Skärgård. Utställningen består av åtta fotografier som kommer att visas i flygplatsens ankomsthall fram till slutet av april 2019.

- Vi fortsätter med temat att erbjuda lokala konstnärer en möjlighet att visa upp sig och sina verk genom vår utställningsvägg på Ronneby Airport. I höstas visade vi bilder från den otroliga naturen på Island samt från Norge. Denna gång har vi nöjet att presentera en utställning med väldigt fina fotografier som visar det fantastiska fågelliv som finns i Blekinge, säger Arri Kallonen, flygstationschef på Ronneby Airport.

- Blekinges natur är fantastisk och den erbjuder ett rikt fågelliv året runt. Vi har den stora förmånen att ha detta precis utanför dörren, och flera av våra foton är tagna i egna trädgården. Det ska bli kul att få visa upp detta för resenärer utifrån, säger fotograferna Anders Blomdahl och Linda Jonasson.

Utställningen ”Fåglar i Blekinge” möter alla resenärer i ankomsthallen på Ronneby Airport. Den pågår fram till slutet av april 2019.

För mer information, kontakta Swedavias pressjour på telefon 010-109 01 00 eller press@swedavia.se