Gå till innehåll

Arri Kallonen ny flygstationschef på Ronneby Airport

2018-06-08, kl. 13:36

Arri Kallonen blir ny flygstationschef på Ronneby Airport. Han tar över rollen efter Mona Glans som är ny flygplatschef på Bromma Stockholm Airport. Arri har varit tillförordnad flygstationschef under våren och påbörjar sin permanenta tjänst omgående.

– Arri har under fyra år som operativ chef på regionala flygplatser varit med och utvecklat våra operativa processer och vår ground handling-affär. Han är driven och har ett stort fokus på kundernas bästa och effektiva lösningar. Jag är övertygad om att Arri tillsammans med ledning och medarbetare på Ronneby Airport kommer ta viktiga steg för den fortsatta utvecklingen av flygplatsen som en viktig del av regionens utveckling säger Susanne Norman, direktör regionala flygplatser.

– Det känns roligt och spännande att gå in i tjänsten som flygstationschef på Ronneby Airport. Tillsammans med flygplatsens fantastiska medarbetare kommer vi vara en del av både flygplatsens och regionens utveckling. Vi vill, med affären och kunden i fokus, ta nästa steg, säger Arri Kallonen.