Gå till innehåll

Flygresan från Bromma kan påbörjas på Cityterminalen

2014-04-16, kl. 14:22

Nu kan förberedelserna inför flygresan från Bromma Stockholm Airport starta på Cityterminalen för de resenärer som reser från flygplatsen med Malmö Aviation och Sverigeflyg.Nu erbjuds Brommas resenärer självservice i form av självincheckning, utskrivning av boardingkort och bagagetaggar på Cityterminalen, mitt i centrala Stockholm, där två incheckningsautomater finns tillgängliga mellan Flygbussarnas gate 3 och 4. 

– Vi vet att effektivitet på flygplatsen är viktigt för våra resenärer och målet med vår självservice är att underlätta förberedelserna inför flygresan och göra dem resklara. Vi vill bidra till att man känner att det går snabbt, enkelt och smidigt i alla led på Bromma, säger Peder Grunditz, flygplatsdirektör Bromma Stockholm Airport.

– Genom att flytta ut våra incheckningsmoment utanför flygplatsen blir flödet enklare och snabbare när resenären kommer fram till flygplatsen. Väl där återstår endast för resenärerna att lämna sina väskor vid ”bagdrop”, eller att gå direkt till säkerhetskontrollen, om man reser lätt med handbagage, säger Peder Grunditz.

Self Service är en allmän trend i dagens samhälle och också ett viktigt satsningsområde för Swedavias flygplatser. Produkter och tjänster inom området efterfrågas både av resenärer och flygbolag.

I dagsläget är flygbolagen Malmö Aviation och Sverigeflyg anslutna till Swedavias Self Service och Bagdrop på Bromma Stockholm Airport. Möjligheten för fler flygbolag att ansluta sig till Swedavias självservice finns.

För ytterligare information, kontakta:
Nina Sandler, försäljningschef Bromma Stockholm Airport, tel: 0708-60 42 86
Ellen Persson, kommunikatör/redaktör Bromma Stockholm Airport, tel: 0733-86 53 16

Från Bromma Stockholm Airport kan du resa både inrikes och utrikes. Vi har avgångar till Ronneby, Århus, Helsingfors, Tallinn, Växjö, Bryssel, Trollhättan, Östersund, Visby, Kalmar, Ängelholm, Halmstad, Göteborg, Malmö, Umeå och Sundsvall. Flygbolag som trafikerar Bromma är Blekingeflyg, British Airways/Sunair, Finnair, Flybe, Flysmåland, Brussels Airlines, Flyglinjen, Golden Air, Gotlandsflyg, Kalmarflyg, Kullaflyg, Malmö Aviation och Sundvallsflyg.