Gå till innehåll

Fotoutställningen På flykt visas på Bromma Stockholm Airport

2014-07-02, kl. 10:15

Nu kan Brommas resenärer ta del av dokumentärfotografen Anders Hanssons fotoutställning som porträtterar människor på flykt i olika delar av världen.

Utställningen är en del i hållbarhetssamarbetet mellan Röda Korset och Swedavia. Fotografen Anders Hanssons fotografier som nu ställs ut på flygplatsen, visar människor i olika situationer när de befinner sig På flykt - när de reser, vandrar och är i transit.

– Röda Korset arbetar för att människor på flykt inte ska behöva riskera sina liv för att söka asyl och Anders Hanssons utställning på Bromma känns extra angelägen, säger Ulrika Årehed Kågström, generalsekreterare i Röda Korset.

– Swedavias affärsutveckling har en stark koppling till vårt arbete med sociala frågor. Fotoutställningen som visar människor som befinner sig på flykt, är ett sätt att lyfta fram Röda Korsets hjälparbete inne i vår flygplatsverksamhet, säger Tove Möller, mångfaldhetschef Swedavia.

På flykt finns att se i flygplatsens terminal fram till början av hösten.  

För ytterligare information, kontakta:

Tove Möller, mångfaldshetschef Swedavia, tel: 010-109 00 78
Nina Sandler, försäljningschef Bromma Stockholm Airport, tel: 010-109 00 55
Ellen Persson, kommunikatör/redaktör Bromma Stockholm Airport, tel: 0733-86 53 16

Från Bromma Stockholm Airport kan du resa både inrikes och utrikes. Vi har avgångar till Ronneby, Århus, Helsingfors, Växjö, Bryssel, Trollhättan, Östersund, Visby, Kalmar, Ängelholm, Halmstad, Göteborg, Malmö, Umeå och Sundsvall. Flygbolag som trafikerar Bromma är Blekingeflyg, British Airways/Sunair, Finnair, Flybe, Flysmåland, Brussels Airlines, Flyglinjen, Golden Air, Gotlandsflyg, Kalmarflyg, Kullaflyg, Malmö Aviation och Sundvallsflyg.