Gå till innehåll

Gate och boardingtid i Swedavias flygplatsapp

2013-11-20, kl. 10:12

Nu uppdateras Bromma Stockholm Airports flygplatsapp med en rad mobila tjänster som gör det smidigare för resenärerna att navigera på flygplatsen. Mest efterfrågad är gate- och boardinginformation för avgående flyg som uppdateras i realtid. Andra funktioner som tillkommer är ankomsttid för bagaget och en reseplanerare för kollektivt resande till och från flygplatsen.

Appen finns nu tillgänglig i mobilen för iPhone, Android och Windows Phone.

Sedan Swedavia lanserade flygplatsappen 2011 har många resenärer efterfrågat fler funktioner för mobilen som används ”on the go” på väg till och från flygplatsen eller resmålet. Nu uppdateras appen med ett antal resenärsnära funktioner såsom gate- och boardinginformation för avgående flyg samt information om hur lång tid det är till ankommande bagage. En ytterligare funktion som tillkommer är reseplaneraren som visar hur man enklast reser kollektivt till och från flygplatsen.

- Vi har gjort uppdateringar i appen som grundar sig på resenärernas önskemål om snabb tillgång till den här typen av information var man än befinner sig på flygplatsen. Framförallt kommer den att underlätta vistelsen på flygplatsen. I oktober lanserade vi vår lokala facebooksida för Bromma, och från och med nu kan man också checka in att man besökt flygplatsen på Facebook, säger Ulrika Fager, kommunikationschef Bromma Stockholm Airport.

I appen ingår samtliga Swedavias flygplatser där den förvalda flygplatsen styrs av vilken position resenären befinner sig på.

Hämta appen här:
iPhone:
http://appstore.com/swedaviaswedishairports

Android:
https://play.google.com/store/apps/details?id=se.swedavia.arlanda

För användare av Windows Phone och Windows 8 lanseras idag även den första versionen av appen, den laddas ner här:
http://www.windowsphone.com/sv-se/store

För mer information, vänligen kontakta:
Ulrika Fager, Kommunikationschef Bromma Stockholm Airport, ulrika.fager@swedavia.se, 0708-91 68 25

Från Bromma Stockholm Airport kan du resa både inrikes och utrikes. Vi har avgångar till Ronneby, Århus, Billund, Helsingfors, Tallinn, Växjö, Bryssel, Jönköping, Trollhättan, Östersund, Visby, Kalmar, Ängelholm, Halmstad, Göteborg, Malmö, Umeå och Sundsvall. Flygbolag som trafikerar Bromma är Blekingeflyg, British Airways/Sunair, Finnair, Flybe, Flysmåland, Brussels Airlines, Flyglinjen, Nextjet, Golden Air, Gotlandsflyg, Kalmarflyg, Kullaflyg, Malmö Aviation och Sundvallsflyg.