Gå till innehåll

Klart med ny flyglinje mellan Bromma och Åre/Österund

2013-06-19, kl. 11:08

Nu kan man flyga direkt mellan Bromma Stockholm Airport och Åre Östersund Airport. Premiärstart den 2 september.Malmö Aviation har ett stort stöd från näringslivet i regionen, som är mycket positiv till den nya linjen.

Flygningar kommer till en början att ske upp till fyra gånger per dag. Ambitionen är att på sikt utöka resmöjligheterna och erbjuda resenärerna att resa till och från orterna på lördagar. Flygtiden blir cirka en timme.

Biljettförsäljningen för den nya sträckan har redan börjat på Malmö Aviations webb.

– För oss är det mycket glädjande att Malmö Aviation planerar att starta en ny flyglinje mellan Stockholm och Åre/Östersund. En ny inrikeslinje kortar avstånden och stärker våra resenärers tillgänglighet till och från Stockholm, och inom Sverige. Den nya linjen möjliggör för fler att resa inrikes på ett snabbt och smidigt sätt, säger Olle Sundin, flygplatschef Bromma Stockholm Airport.

– Vi är mycket glada för Malmö Aviations satsning i regionen vilket innebär ny direktlinje till Bromma, som har varit efterfrågat som komplement till Arlanda, säger Susanne Norman, flygplatschef Åre Östersund Airport.

För mer information, vänligen kontakta:
Susanne Norman, flygplatschef Åre Östersund Airport, Swedavia, 010-1095601
Olle Sundin, flygplatschef, Bromma Stockholm Airport, Swedavia, 010-1094040

Från Bromma Stockholm Airport kan du resa både inrikes och utrikes. Vi har avgångar till Ronneby, Århus, Billund, Helsingfors, Tallin, Växjö, Bryssel, Jönköping, Trollhättan, Visby, Kalmar, Ängelholm, Halmstad, Göteborg, Malmö, Umeå och Sundsvall. Flygbolag som trafikerar Bromma är Blekingeflyg, British Airways/BA Ciyy Flyer, Finnair, Flybe, Flysmåland, Brussels Airlines, Flyglinjen, Golden Air, Gotlandsflyg, Kalmarflyg, Kullaflyg, Malmö Aviation och Sundvallsflyg.