Gå till innehåll

Ny utrikeslinje mellan Bromma och Tallinn

2014-08-14, kl. 14:25

Måndagen den 29 september startar Estonian Air en ny linje mellan Stockholm och Tallinn, från Bromma Stockholm Airport. Med två avgångar per dag, fem dagar i veckan stärks tillgängligheten för resenärer mellan de två huvudstäderna.

Möjligheten att på ett effektivt sätt resa mellan Stockholm och Tallinn är något som inte minst har efterfrågats av näringslivet i såväl Sverige som Estland. Med två dagliga avgångar, måndag till fredag, ökar tillgängligheten mellan städerna avsevärt.

Estonian Air har idag tjugotre avgångar till och från Stockholm Arlanda Airport i veckan. Men i takt med att efterfrågan på goda resalternativ ökar ser man Bromma Stockholm Airport, med dess citynära läge, som ett bra alternativ för de resenärer som vill ta sig till och från de båda huvudstäderna på ett snabbt och effektivt sätt.

– Utbytet mellan länderna kring Östersjön ökar kontinuerligt och en förbättrad tillgänglighet mellan Stockholm och Tallinn stärker dessa förutsättningar ytterligare. En förbättrad tillgänglighet mellan regionens huvudstäder är därigenom av mycket stor betydelse i utvecklingen av våra respektive länders konkurrenskraft, säger Peder Grunditz, flygplatsdirektör Bromma Stockholm Airport.