Gå till innehåll

Ytterligare en utrikes linje från Bromma - BRA lanserar direktlinje till danska Århus

2022-09-14, kl. 13:00

BRA lanserar idag en helt ny direktlinje mellan Bromma Stockholm Airport och Danmarks näst största stad Århus. Den nya linjen kommer att trafikeras 5 gånger i veckan, med goda transfermöjligheter till och från BRAs övriga inrikes destinationer.

Århus

BRA lanserade 2021 en direktlinje mellan Göteborg och Århus med smidig transfer vidare till Stockholm. Nu väljer BRA att i stället flyga direkt mellan Århus och Stockholm.

Med start den 7 november trafikerar BRA sträckan Bromma Stockholm Airport (BMA) – Århus Flygplats (AAR) fem dagar i veckan, måndag till fredag.

Både Stockholm och Århus är attraktiva weekenddestinationer och den nya linjen är efterfrågad av både affärsresenärer och besöksnäring i både Sverige och Danmark.

Århus är Danmarks näststörsta stad och sägs vara full av upplevelser inom kultur, shopping och mat och kännetecknas av sina unika och charmiga miljöer. Utöver att staden passar perfekt för en weekendresa är det även en stor studentstad som attraherar studenter från hela världen och huserar Danmarks största universitet.

För mer information och tidtabell besök flygbra.se