Gå till innehåll

Ronneby Airport får ny caféägare

2017-10-18, kl. 13:01

Ronneby Airport får ett nytt café som kommer att drivas av Selmtec café och restaurang. Caféet ska samarbeta med Maxi ICA Stormarknad Ronneby som kommer leverera produkter.

Den första november startar caféverksamheten på Ronneby Airport. Försäljningen ska erbjuda anpassade produkter med hög kvalitet till resenärer som reser till och från flygplatsen.

– Vi är glada att Ronneby Airport får ett café som kommer erbjuda våra resenärer ett anpassat utbud till bra priser. Ronneby Airport har hittills i år haft en ökning av resenärer med fem procent och vi är övertygade om att det här konceptet kommer passa våra resenärer, säger Flygstationschef Mona Glans.

Förutom traditionella caféprodukter kommer utbudet att kompletteras efter säsong, högtid eller speciella tillfällen. Tillverkningen sker på Maxi ICA Stormarknad Ronneby som bland annat har ett fullskaligt bageri/konditori, egen glasstillverkning och kök med erfaren personal. Butiken är både miljö- och kvalitetscertifierad.

– Det känns mycket bra att få öppna ett café på Ronneby Airport. För många som besöker Ronneby är flygplatsen det första intrycket och nu hoppas vi kunna vara med och bidra till en positiv upplevelse, säger Mats Gunnarsson, vd Selmtec Café och restaurang samt handlare Maxi ICA Stormarknad Ronneby.