Gå till innehåll

Lämna dina synpunkter på flygbuller

Flygplatsen arbetar kontinuerligt för att minska bullret från flygtrafiken och i det arbetet är det viktigt att vi tar till oss, och kartlägger, de synpunkter vi får om buller.

Lämna in synpunkter

I kontaktformuläret nedan kan du därför säga vad du tycker, ställa frågor eller lämna eventuella klagomål och synpunkter som rör flygplansbuller runt Bromma Stockholm Airport. Vårt mål är att svara inom tre dagar, men det kan ibland ta lite längre tid då det kommer in många ärenden samtidigt under vissa perioder. 

Du kan även ringa tel. 010-109 10 00 och framföra dina synpunkter per telefon. Du kopplas då till en växel som vidarebefordrar dina kontaktuppgifter till en koordinator. Därefter blir du kontaktad av en handläggare, med samma mål om svarstid som ovan. Ärende via telefon hanteras helgfri måndag – fredag kl. 08.00-16.00.

Lagring av inkomna uppgifter

Om du fyller i kontaktformuläret nedan och väljer Skicka innebär det att du har accepterat flygplatsens hantering och lagring av uppgifterna du lämnat. 
Läs mer om flygplatsens hantering och lagring av inkomna uppgifter här.

Personuppgiftsansvarig är Swedavia. Om du vill ha mer information om hur dina uppgifter behandlas eller om du önskar rättelse eller ändra dina uppgifter är du välkommen att kontakta Swedavia på e-post:Skicka till: personuppgifter@swedavia.se 

Om du vill få information om vilka personuppgifter som behandlas hos oss kan du begära en ansökan om registerutdrag på e-post:Skicka till: personuppgifter@swedavia.se

Synpunkter utan namnuppgifter

Du får lämna synpunkter anonymt, men observera att klagomål utan namnuppgifter inte tas med i statistik eller sammanställningar över antal inkomna bullerklagomål.

Här hittar du information om hur vi hanterar personuppgifter.

* Obligatoriska fält

Lämna dina synpunkter på flygbuller

Anledning till kontakten *
Önskar kontakt via
Kontakten avser * (vid vilken tidpunkt störningen inträffade)

Här hittar du information om hur vi hanterar personuppgifter.