Buss

Både Flygbussarna och SL-buss tar dig till och från Bromma Stockholm Airport.

Flygbuss till Bromma

Med anledning av UD:s avrådan från alla utlandsresor och att många flygbolag ställer in sin trafik, justeras tidtabellen på alla linjer från dag till dag. Kontrollera därför tidtabellen så nära inpå din resa som möjligt.

Du kan resa med Flygbussarna mellan Cityterminalen och Bromma Stockholm Airport. Resan tar omkring 20 minuter och avgångarna är anpassade efter flygens ankomst- och avgångstider.

Biljetter

Biljetter säljs på Pressbyrån på flygplatsen, i biljettautomat vid hållplatsen och ombord på flygbussen. I biljettautomaten och ombord accepteras enbart betalning med kort. Du kan också köpa biljetten i Flygbussarnas app eller på deras webbplats. 

Flygbussarnas webbplats (nytt fönster) 

SL-buss till Bromma

Du kan också åka lokalbuss, SL-trafiken, till och från Bromma: buss 110 till och från Alvik och buss 152 till och från Liljeholmen via Solna.

Biljetter

Du måste köpa biljetten i förväg, något som du bland annat kan göra via sms. Besök SL:s webbplats för mer information.

SL:s webbplats (nytt fönster)

Reser du med Tvärbanan till flygplatsen?

Från och med den 27 april stänger hållplatserna Karlsbodavägen och Norra Ulvsunda med anledning av SL:s utbyggnad av Tvärbanans Kistagren. Stationerna kommer vara avstängda till september 2020. Ersättningsbussar kommer sättas in mellan Johannesfred och Sundbyberg