Gå till innehåll

Cityflygplatsen en tidning om Brommas utveckling

2014-07-08, kl. 11:17

Nu lanserar Swedavia Cityflygplatsen, en tidning om Bromma Stockholm Airport och flygplatsens utveckling till en effektiv och smidig flygplats för framtidens resenärer.– Vi vet att det idag finns ett stort intresse och efterfrågan av att få ta del av mer och snabbare information om Bromma och vår utveckling, vilket ställer höga krav på vår kommunikation och dialog med våra grannar, resenärer och andra intressenter. Vår tidning Cityflygplatsen blir därför en viktig kanal för alla som är intresserade av att veta mer och som berörs av flygplatsen på olika sätt, säger Peder Grunditz, flygplatsdirektör Bromma Stockholm Airport.

– Vår förhoppning är att vi genom Cityflygplatsen får möjlighet att nå ut med mer fördjupad och efterfrågad information om Brommas utveckling till vår omgivning. För oss är kontinuerlig kommunikation, åt båda håll, en nyckelfunktion när vi utvecklar flygplatsen till en hållbar och smart cityflygplats. Vi vill veta vad vår omvärld tycker och efterfrågar. Vi kommer därför fokusera på att ge fördjupade svar på de frågor vi får när vi möter flygplatsens grannar och andra intresserade samt berätta om framtidens Bromma, säger Ulrika Fager, kommunikationschef Bromma Stockholm Airport.

Cityflygplatsen delas ut fyra gånger per år till fler än 26 000 hushåll och verksamheter intill flygplatsen. Tidningen finns också att läsa på flygplatsen, för dig som reser till eller från Bromma. Om du vill få tidningen skickad hem till dig, besök brommaairport.se eller anmäl ditt intresse till cityflygplatsen@swedavia.se.

Vid ytterligare information, kontakta:
Ulrika Fager, kommunikationschef Bromma Stockholm Airport, tel. 0708-91 68 25
Ellen Persson, chefredaktör Bromma Stockholm Airport, tel. 0733-86 53 16