Gå till innehåll

Ny direktlinje med Eurowings till Pristina i sommar

2021-06-02, kl. 10:19

Nu kan du flyga till Kosovos huvudstad Pristina med Eurowings. Antalet resenärer till Kosovo visar en stor tillväxt de senaste månaderna och Eurowings kompletterar utbudet till Balkanhalvön från Öresundsregionen och startar en linje till Pristina över sommaren.

Pristina i Kosovo

Kosovo, centralt beläget på Balkan, anses vara ett fantastiskt semesterresmål för nyfikna resenärer och ett ledande resmål för backpackers. Ett vackert bergigt landskap och historiska städer med fängslande arkitektur definierar landet där kaffekulturen är viktig och utbredd och man utvecklat en egen nisch som kaffeproducenter.

Med start den 28 juni och till mitten av september kommer Eurowings att trafikera Malmö Airport (MMX) – Priština International Airport (PRN) två gånger i veckan på måndagar och torsdagar. Här finns mer information om aktuell trafik från Malmö Airport. 

Swedavia följer ansvariga myndigheters råd och rekommendationer kring covid-19. Utöver det följer vi ett internationellt regelverk för flygbranschen. För information om de åtgärder som Swedavia infört för ett tryggt resande.- Läs mer här.

Biljetter finns till försäljning här