Gå till innehåll

“Greetings from Malmö!”

2014-07-14, kl. 09:30

Malmö Airport fortsätter sitt samarbete med Malmö Turism genom att bjuda in alla besökare att ta en #mymalmo på Öresundsbron och Västra Hamnen på flygplatsen och dela med familj och vänner. En stor vykortsvägg med hälsningsfrasen “Greetings from Malmö” är nu på plats i flygplatsterminalen.

Idén bakom vykortsvägen är att ge ett  första intryck och en skön Malmö-stämning hos besökaren men den fungerar också som en hälsning till alla skåningar på väg hem. Genom att ta ett foto uppmanas resenärerna att antingen ta en selfie eller låta någon annan ta foto på dem för att sedan ladda upp bilden på facebook, instagram, twitter eller skicka som mms.

- Vi har ett utvecklande samarbete med Malmö Airport och vi ser hela tiden över hur vi ska hälsa våra besökare välkomna redan på Malmö Airport. Vi ser vår nya vykortsvägg  som en  viktigt pusselbit i vårt värdskap. Den passar perfekt på Malmö Airport, som ju är inkörsporten för många besökare. Dessutom är Västra Hamnen och Öresundsbron symboler både för Malmö och även  hela regionen, berättar Anna Wittgren, affärsområdeschef privatresor på Malmö Turism.

- Vi är väldigt glada att kunna fortsätta samarbetet med Malmö Turism och ge våra resenärer en möjlighet att skicka en rolig hälsning från Malmö när de lämnar gaten på Malmö Airport. Vi försöker genom flera olika satsningar och samarbeten att göra vistelsen på flygplatsen ännu mer  inspirerande, säger Peter Weinhandl, flygplatschef på Malmö Airport.

Fakta:

Malmö Airport har ett samarbete med Malmö Turism och Tourism in Skåne som syftar till att få fler besökare till vår region och att ta emot besökaren på ett välkomnande sätt. Resenären uppmanas att under hashtagen #mymalmo, #malmo eller #malmoairport dela sina foton. Vykortsväggen finns placerad vid gate 5-7 på Malmö Airport från den 11  juli 2014 och ett år framåt.

Bildtext: Kasper Veileborg och Tatiana Silvera, medarbetare på Swedavia Malmö Airport, passar på att önska alla en Glad sommar med sol och bad.

För ytterligare information, kontakta:

press@swedavia.se