Gå till innehåll

Möt våren i Prag – flyg direkt från Malmö Airport

2017-04-11, kl. 15:18

Idag invigde det tjeckiska flygbolaget Czech Airlines sin direktlinje till Prag från Malmö Airport. Säsongslinjen kommer att innebära fyra avgångar i veckan mellan Malmö och den tjeckiska huvudstaden. Det är Malmö Airports första flygbolag som ansluter direkt till huben i Prag, vilket innebär enkel tillgång för resenärerna till Czech Airlines övriga utbud av destinationer.

Tjeckiens huvudstad är en klassisk weekend-destination som erbjuder historia, gastronomi och kultur. Det är en ny destination från Malmö och genom den nya linjen får resenärerna tillgång till Czech Airlines hela linjenät med ett enkelt byte i hubflygplatsen Prag.

- Vi är väldigt glada över att få hälsa Czech Airlines välkomna till Malmö Airport. Vi har en stadig tillväxt av resenärer och destinationer, och nu kan vi addera Prag till utbudet som är en fantastisk stad. Malmö Airport är en snabb och smidig flygplats, och nu blir det ännu enklare för resenärerna att dessutom nå ytterligare destinationer genom flygbolagets utbud bortom Prag, säger Peter Weinhandl, flygplatschef på Malmö Airport.

Sträckan Malmö - Prag kommer att trafikeras fyra gånger i veckan fram till slutet av oktober 2017.

Avgångar från Malmö Airport:
Tisdag, onsdag, torsdag och lördag med avgångstid kl 14.20 och ankomst i Prag kl 16.00