Gå till innehåll

Ny direktlinje till Tuzla från Malmö Airport

2013-03-28, kl. 12:00

Malmö Airport kan nu erbjuda ytterligare en direktlinje inom Europa. Den 31 maj börjar Wizz Air flyga till Tuzla i Bosnien Hercegovina två gånger i veckan. Tuzla blir den sextonde utrikesdestinationen som resenärerna kan nå direkt med reguljärflyg från Malmö Airport.

Tuzla är Bosnien Hercegovinas tredje största stad och ligger cirka 12 mil nordost om huvudstaden Sarajevo. Regionen runt staden har nära 500 000 invånare.

- Vi är mycket glada över att Wizz Air väljer att starta ytterligare en linje från Malmö Airport. Det finns en efterfrågan på resor till regionen och genom direktlinjen till Tuzla kan vi nu erbjuda våra resenärer ett smidigt sätt att resa som turist eller för att hälsa på släkt och vänner, säger Peter Weinhandl, flygplatschef på Malmö Airport.

Tuzla är Wizz Airs sjunde destination som nås direkt från Malmö Airport. Övriga destinationer är Belgrad, Budapest, Gdansk, Katowice, Skopje och Warszawa.

Wizz Air kommer att flyga till Tuzla från Malmö Airport två gånger i veckan, på måndagar och fredagar. Flygplanstypen blir en Airbus A320 som rymmer 180 passagerare.