Gå till innehåll

Ny linje till Niš i Serbien från Malmö Airport

2015-01-23, kl. 09:00

Med start den 25 juni börjar Wizz Air flyga direkt mellan Malmö Airport och Niš. Det blir flygbolagets trettonde linje ut i Europa från Malmö Airport och den andra destinationen till Serbien.

- Sedan tidigare är Belgrad en destination man når direkt från Malmö Airport. I Sydsverige finns det ett stort behov av direktlinjer till sydöstra Serbien inte minst då många i vår region har släkt och vänner där. Därför är vi glada att kunna erbjuda ytterligare en linje direkt dit inför sommaren, säger Peter Weinhandl, flygplatschef på Malmö Airport.

- Idag har vi nöjet att meddela att vår verksamhet i Malmö kommer att utvecklas ytterligare, säger John Stephenson, vice vd på Wizz Air. Vi lägger nu till en andra destination i Serbien från Malmö, Niš. Vi hoppas att Niš-rutten ska välkomnas av kunderna som får tillgång till ännu fler destinationer med lågprisflyg från Sverige.

Linjen kommer att trafikeras tre gånger i veckan: tisdagar, torsdagar och lördagar med en Airbus A320 med plats för 180 passagerare. Biljetter finns nu tillgängliga på bland annat www.wizzair.com.

Wizz Air erbjuder idag följande destinationer från Malmö Airport: Belgrad, Budapest, Bukarest, Cluj-Napoca ,Gdansk, Katowice, Skopje, Sofia, Tuzla och Warszawa. Den 30 mars startar linjen till Poznan och den 24 april startar linjen till Vilnius.