På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Boka parkering på Malmö Airport - var garanterad en plats

Boka din parkering på Malmö Airport och du är garanterad plats på det område du valt. Du kan boka fram till dagen innan infart, om inte annat anges. Boka din parkering här!

Boka Parkering
Boka

Information till Nordeakunder

Har du ett betalkort från Nordea måste du aktivera ditt 3D secure. 
Mer information om 3D secure på Nordeas webbplats (nytt fönster)

Priser vid bokning

Priset för parkering varierar och sätts utifrån efterfrågan och tillgången på platser. När du bokar får du också ta del av förmånliga erbjudanden och är alltid garanterad en plats.

Registreringsnumret identifierar din bokning

När du kör in på din bokade parkering läser kamerasystemet av bilens registreringsnummer och du får tillträde till parkeringen. Det är därför viktigt att du ser till att registreringsskylten är läsbar även på vintern.

Så här fungerar det

När du är framme vid det parkeringsområde du har bokat läser systemet av din registreringsskylt på bilen. En biljett produceras och när du tar biljetten öppnas bomsystemet. Du behöver inte trycka för att få biljetten!

Om det inte skulle komma ut en biljett trycker du på hjälptelefonsknappen. Sambandscentralen loggar då in dig med hjälp av ditt bokningsnummer, som du fått i mejlet vid bokning av parkeringsplatsen.

Betalning av bokad parkering på Malmö Airport

Du betalar samtidigt som du bokar din parkering.

Säker betalning

Webbsidan använder SSL-krypterad programvara som är standard inom branschen. Den krypterar all personlig information, bland annat kredit- eller betalkortsnummer samt ditt namn och adress.