Buss

Både Flygbussarna, Västtrafik, FlixBus, Swebus Express och Nettbuss tar dig till och från Göteborg Landvetter Airport.

Med anledning av UD:s avrådan från alla utlandsresor och att många flygbolag ställer in sin trafik, justeras tidtabellen på alla busslinjerna från dag till dag. Kontrollera därför tidtabellen på respektive trafikbolags egna kanaler så nära inpå din resa som möjligt för att få rätt information.

Flygbuss

Det tar 20 minuter att resa med Flygbussen till och från flygplatsen och Göteborg city. I city ligger hållplatser på Korsvägen, Kungsportsplatsen, Nils Ericson-terminalen och Park Aveny och på flygplatsen hittar du bussen direkt utanför incheckningshallen.

Biljetter och mer information

Flygbussarnas webbplats
Telefon: 0771-51 52 52

LandvetterExpressen

På cirka 30 minuter knyter denna direktbuss samman Borås resecentrum och Landvetters flygplats årets alla dagar. Se webben för övriga hållplatser. Bussen avgår var 40:e minut i båda riktningarna och på flygplatsen finner du den i direkt anslutning till incheckningshallen.

Köp biljetter och få mer information

Västtrafik linje 612

Det tar 14 minuter att resa med buss 612 till och från flygplatsen och Landvetter resecentrum. Bussen kör från Landvetter resecentrum direkt till flygplatsen och avgår varje kvart i högtrafik. Vid flygplatsen finns tre hållplatser; Logistikvägen, Landvetter flygplats och Landvetterhotellet. Hållplatsen Landvetter flygplats hittar du utanför incheckningshallen vid terminalen. mer information i länken nedan.

Västtrafiks webbplats
Telefon: 0771-41 43 00

VY Nettbuss Bus4You

Trafik med VY Nettbuss Bus4You och VY Nettbuss Express påverkas till viss del på grund av de rådande omständigheterna. För att få veta vilka avgångar som finns sök din resa på webbplatsen.

Samtliga hållplatser finner du här

VY Nettbuss Bus4You webbplats

Telefon: 0771-15 15 15

FlixBus

FlixBus trafikerar sträckan Arlanda-Landvetter dagligen. För utförlig linjebeskrivning se under länk nedan

FlixBus webbplats (nytt fönster)

Telefon: 030/300137300
Lokala samtal från fast telefon i Tyskland. Taxan kan variera för samtal från mobiltelefoner.