Espresso House

På Landvetters två olika Espresso House-caféer säljs ursprungsmärkt kvalitetskaffe av specialbönor från hela världen – och mackor, sallader och bakverk från kedjans eget bageri. De generösa öppettiderna är anpassade efter flygtrafikens avgångstider.

Kategori: Café Glutenfritt Laktosfritt Säljer munskydd Veganskt Vegetariskt
Tidsgaranti 5 min 5 min
Tidsgaranti
Två vita blad på orange bakgrund som symbol för vegansk mat Veganskt
Sädesslag som en symbol för glutenfri mat Glutenfritt
En mjölkflaska som symbol för laktosfri mat Laktosfritt
Två små vita blad på en stjälk som symbol för vegetarisk mat Vegetariskt
munskydd Säljer munskydd

Espresso House är det svenska caféet som öppnade i Lund 1996 och blev den största kaffebarkedjan i Norden. En av hemligheterna bakom succén är tonvikten på hantverk, kvalitet och aromer. På Espresso House görs gourmetkaffe från särskilt utvalda plantager i Brasilien, Etiopien, Guatemala och Tanzania.

Här finns även ett brett urval av kalla drycker, smoothies och lemonader. Bakverken blir till för hand i det egna bageriet. Chokladbollarna är handrullade, focaccian bakas av italienskt mjöl och surdegen är äkta vara. Och är du bara ute efter en munsbit kan du välja en liten bakelse eller minisallad.

Espresso House-kaffet är märkt Direct Trade, Single Estate eller Single Origin. Det innebär bland annat att kaffet köps in i nära samarbete med odlaren och att bönans väg till din kopp är fullt spårbar.

 

Espresso House
1

Espresso House

Efter säkerhetskontrollen

Öppettider:

Måndag-lördag: 05.00-21.00
Söndag: 05.00-19.30

Telefon:

076-5219127