På denna webbplats använder vi cookies
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra
{{importantAnnouncement.HeadLine}}
{{importantAnnouncements[0].HeadLine}}
{{importantAnnouncement.HeadLine}}
Uppdaterad: {{importantAnnouncement.LastUpdated}}

Joe & the Juice

Det finns juice, bättre juice och så finns juice på Joe & The Juice-vis. Den danska kedjan har tagit den färskpressade juicetrenden till en egen nivå. Det handlar om generös service, livsstil och framför allt: marknadens kanske mest omfattande juicemeny. Från energishots till rena juicemåltider, fyllda med superfoodingredienser.

Kategori: Café

Här pressas och blandas juicer med glimten i ögat, hälsomedvetenhet och organiska råvaror. Joe & The Juice är kedjan som gjort juicedrickandet till en livsstil. Menyn är avancerad, med recept som designats för varje behov på dygnet. Till frukost kan du välja något uppiggande, till lunch en mättande re-build med avokado och protein. Eller också en ingefärsshot, för den där extra energikicken.

Den personliga servicen är speciell för Joe & The Juice, men också själva tekniken. Man tillsätter till exempel lite olivolja för att underlätta upptaget av näringsämnen. Joe & The Juice serverar även organiskt kaffe och goda mackor.

1

Joe & the Juice

Efter säkerhetskontrollen

Öppettider:

Alla dagar 05.00–20.00

Telefon:

070-426 76 54