Gå till innehåll

Butiksutbudet på Landvetter utökas och förnyas

2023-06-28, kl. 14:56

I sommar förnyas butiksutbudet på Göteborg Landvetter Airport. En ny elektronikbutik och en helt ny souvenirbutik med fokus på nordiskt hantverk och presenter är de stora nyheterna.

Det har varit många byggplank på Landvetter men nu tas flera av dem snart bort då butiksutbudet på flygplatsen förnyas. I strategin för Landvetter så har Swedavia velat uppdatera det befintliga utbudet med ett stärkt erbjudande inom travel essentials så som kiosker, böcker och souvenirer. Därtill adderar Swedavia ett lite mer lustfyllt shoppingutbud som skall bjuda in resenärerna till att vilja handla. Detta omfattar främst ett utbud inom mode och skönhet.

Skjortbutiken Eton var först ut att öppna efter att ha flyttat till en nyrenoverad butik. Här finns ett stort utbud av skjortor och accessoarer för den modeintresserade.

Bland nyheterna som öppnar på Landvetter finns souvenirbutiken Sweshop. På Sweshop kan resenären hitta presenter, souvenirer och mat från Sverige. Ett perfekt tillfälle för den som vill ta med sig ett minne från Sverige som gåva. Butiken är en hyllning till nordiskt hantverk, kultur och arv och kommer ha en modern design, man har även tänkt på hållbarhet vad gäller svenska textilier, möbler och hushållsartiklar. Sweshop ska öppna i början av juli.

En annan nyhet är InMotion som säljer det senaste inom elektronik som hörlurar, telefoner och smarta klockor. Här kan resenären botanisera bland prylar från Apple, Samsung, Bose och många fler. InMotion slår också upp sina dörrar i sommar.