Gå till innehåll

Flyg direkt till svenska fjällen i vinter

2019-05-22, kl. 13:04

Med start i januari börjar flygbolaget BRA flyga direkt till fjällen och till den nya flygplatsen Scandinavian Mountains Airport i Sälen.

En skidåkare åker utför i snölandskap

Nu blir det enklare och smidigare att flyga till fjällen tack vare den nya direktlinjen till Sälen Trysil. I anslutning till alla flygankomster och avgångar i Sälen finns busstransport med korta restider med Sälenbuss, som bokas separat. Följande skidorter nås smidigt: Hundfjället på 10 min, Tandådalen på 15 min, Högfjället på 20 min, Lindvallen på 25 min, Trysil på 40 min, Stöten på 18 min och Kläppen på 45 min.

Från Göteborg Landvetter Airport avgår det första flyget den 26 januari och flygningar är planerade fram till slutet av mars. Avgång på söndagar kl 14.10. Från Sälen Trysil till Göteborg går flyget kl 19.15 på söndagar. Flygtid är 1 tim 15 min.

Merparten av flygningarna kommer att genomföras med BRA:s moderna och klimateffektiva propellerflygplan från ATR. Alla utsläpp från BRA klimatkompenseras alltid av flygbolaget utan extra kostnad. De som önskar kan dessutom välja att boka BRA Miljö Class som inkluderar fossilfritt biobränsle.

Boka din resa här.