Gå till innehåll

Flyg direkt till Tallinn från Landvetter med Nordica

2017-07-23, kl. 14:27

I augusti startar det estniska flygbolaget Nordica en direktlinje till Tallinn från Göteborg Landvetter Airport med sex avgångar i veckan. Första flyget lyfter den 28 augusti.

Vy över Tallinn

Hitta resa till Tallin här!

– Vi är glada över att kunna addera Tallinn som ny destination till vårt internationella utbud. Vi väntar oss en jämn fördelning av svenska och baltiska resenärer och ser fram emot att få välkomna alla nya besökare till Göteborg och allt staden har att erbjuda, säger Charlotte Ljunggren, flygplatsdirektör på Göteborg Landvetter Airport.

– Nordica utökar nu sitt destinationsutbud med Göteborg, Sveriges näst största stad, och vi vänder oss till både affärs- och privatresenärer. Det har varit en stark efterfrågan på denna direktlinje så vi förväntar oss ett bra gensvar bland resenärerna. Estland har starka affärsförbindelser med Sverige och nu underlättar vi det utbytet och skapar ytterligare affärsmöjligheter, säger Kristel Penu, Chief Commercial Officer på Nordica.

Nordica kommer att trafikera linjen i samarbete med LOT Polish Airlines. Den första avgången blir 28 augusti och flygplansmodellen är en CRJ900 med plats för 88 passagerare