Gå till innehåll

Ny direktlinje till Antalya med SunExpress

2018-10-23, kl. 10:42

Utbudet av nya flygdestinationer från Göteborg Landvetter Airport fortsätter att växa. Inför sommarprogrammet 2019 lanserar SunExpress sin första direktlinje från Landvetter till den turkiska semesterdestinationen Antalya. Resandet till Turkiet visar en kraftig tillväxt det senaste året.

Nu lanserar det turkiska flygbolaget SunExpress sin första linje från Landvetter. Med avgång på söndagar kommer flygbolaget erbjuda direktflyg till Antalya under sommarsäsongen. Beläget i sydvästra delen av Turkiet vid medelhavskusten är Antalya en populär semesterdestination för sol- och badturister.

– Det senaste året har resandet till Turkiet ökat med 18 procent från Landvetter. Vi är därför mycket glada för den nya direktlinjen till Antalya och att få välkomna SunExpress till vår flygplats. Nya flyglinjen kommer även underlätta för boende i Turkiet som nu smidigt kan resa till Göteborg för att hälsa på släkt och vänner, säger Charlotte Ljunggren, flygplatsdirektör på Göteborg Landvetter Airport.

Antalya är den största turkiska destinationen från Landvetter. Den nya direktlinjen kommer att flygas på söndagar med start 26 maj fram till 27 oktober 2019. SunExpress flyger sedan tidigare från Arlanda till Antalya, Izmir och Konya.