Gå till innehåll

Ny direktlinje till Warszawa från Göteborg Landvetter

2017-03-29, kl. 14:31

Den 28 augusti startar LOT Polish Airlines en direktlinje till den polska huvudstaden Warszawa från Göteborg Landvetter Airport. LOT är det största flygbolaget i Central- och Östeuropa och genom navet i Warszawa får de svenska resenärerna tillgång till ytterligare 70 destinationer i LOTs utbud.

Torg i Warszawa

- Sedan 2015 har antalet resenärer från Göteborg till Polen mer än fördubblats och idag är siffran 75 000 resenärer. Därför är vi glada att få hälsa LOT välkomna till Landvetter som kommer att kunna erbjuda fler resenärer en snabb och smidig direktlinje till den trendiga och spännande staden Warszawa. Det är också en viktig linje för affärsresenärer i både Polen och Västsverige, säger Charlotte Ljunggren, flygplatsdirektör på Göteborg Landvetter Airport.

LOT Polish Airlines kommer att trafikera linjen i samarbete med det estniska flygbolaget Nordica. Flygplansmodellen är en Bombardier CRJ900 med plats för 88 passagerare. Avgångarna från Landvetter sker alla dagar i veckan utom söndagar kl 08.00 med ankomsttid kl 09.40.

Läs mer om Warszawa här!